preview image Slimme tips en tricks voor blinkend schone sneakers
preview image Martijn Melis: ‘Ik hou van Scandinavische mensen’

3 items die je zowel in de gym als daarbuiten kunt dragen

| Kawing | 0 Reactie(s)

Sportkleding is niet de meest charmante kleding. Tenminste, dat was vroeger zo. Tegenwoordig vind je in de schappen de meest stijlvolle sportkleding, zoals de nieuwe Superdry Gym Tech collectie. Dit zijn 3 items die je zowel in de sportschool als daarbuiten kunt dragen.

3 sportitems die zowel in de gym als daarbuiten gedragen kunnen worden - MEN TODAY

Technical hoodies en sweatshirts

Technical sportswear onderscheidt zich van normale kleding door de materialen waarmee het gefabriceerd is. Door vochtafvoerende stoffen te gebruiken zijn de hoodies en sweaters uit de Superdry Gym Tech collectie ideaal voor warming-ups, cooling-downs en de frissere hardloopochtenden. Omdat de vesten en truien in een slankere pasvorm en in classy zwart en chic grijs zijn uitgevoerd, blenden ze perfect in in jouw casual garderobe. 

Superdry Sport Gym Tech hoodie met ritsSuperdry Superdry
€ 99,95
Superdry Gym Tech Embossed sweatshirt met ronde halsSuperdry Superdry
€ 69,95
Superdry Gym Tech Funnel hoodieSuperdry HoodieSuperdry
€ 89,95

Slim-fit sweatpants en shorts

Sweatpants en shorts hebben door de jaren heen heel wat veranderingen doorgemaakt. Back in the days was het hip om ze zo baggy en oversized mogelijk te dragen, maar vandaag de dag worden ze het liefst slim-fit om de heupen gezien. Joggingbroeken uit de Tech reeks zorgen niet alleen voor een goede luchtcirculatie, maar door het slanke karakter mag je er ook in je vrijetijd in gezien worden. Tip: combineer de slim-fit sweatpants met een casual overhemd en een paar simpele sneakers voor een nonchalante (zondags)look. 

Superdry Slim-fit Gym Tech joggingbroekSuperdry Superdry
€ 79,95
Superdry Slim-fit Gym Tech joggingbroekSuperdry Superdry
€ 79,95
Superdry Slim-fit Gym Tech shortsSuperdry Superdry
€ 59,95

Lichtgewicht sportschoenen

First things first: fanatieke hardlopers die ook in de gym kilometers maken, doen er goed aan om dezelfde schoenen te dragen waarmee ze ook buiten lopen. Zo is de kans groter dat je blessures ontloopt - pun intended. Voor alle andere sportschoolgangers geldt: draag comfortabele sportschoenen die voldoende demping bieden en een goede grip hebben. De Scuba Runner van Superdry is een lichtgewicht sportschoen die én functioneel is onder een joggingbroek én goed staat onder een spijkerbroek. Win-winsituatie.

Superdry Scuba Runner sportschoenenSuperdry Superdry
€ 79,95
Superdry Scuba Runner sportschoenenSuperdry Superdry
€ 79,95
Superdry Scuba Runner sportschoenenSuperdry Superdry
€ 79,95