preview image Martijn Melis: ‘Ik hou van Scandinavische mensen’
preview image 10 dingen die je niet moet doen op een Airboard

3 lente basics die iedere man moet hebben

| Kawing | 0 Reactie(s)

Basics zijn kledingstukken die praktisch in elke herengarderobe horen. Maar omdat een jaar 4 seizoenen kent, heeft het geen kwaad om eens voor de afwisseling deze items een twist te geven. Dit zijn dé 3 lente basics die iedere man moet hebben. 

TIP: bij besteding van €349,- bij McGregor krijg je tot en met 10 april een luxe business bag cadeau!

3 lente basics die iedere man moet hebben - MEN TODAY

Pastelkleurige sweaters

Ondanks dat de zon volop schijnt, kunnen de ochtenden in april toch nog vrij fris zijn. De oude vertrouwde sweater die je als extra laag over jouw shirt over overhemd kunt trekken, biedt de uitkomst. Kies in plaats van een trui in go-to kleuren zwart en grijs voor een sweater in een pasteltint. De zachte kleur past niet alleen bij het seizoen, maar geeft je ook een stoere used look mee. De truc om pastelkleurige kleding te dragen is gematigdheid: door twee of meerdere items uit dit kleurenpalet te combineren, loop je het risico om er erg flets bij te lopen.

McGregor Sweater Haven Heg groenMcGregor McGregor
€ 89,95 € 59,95
McGregor Sweater Haven Yale blauwMcGregor McGregor
€ 89,95 € 59,95
McGregor Sweater Haven KersenbloesemMcGregor McGregor
€ 89,95 € 59,95

Polo's met print

Het poloshirt is geen onbekende. Iedere man heeft er wel één of twee in de kast hangen. Maar vaak wordt er op safe gespeeld en gekozen voor effen gekleurde polo's. Niks mis mee. Maar dit voorjaar mag het allemaal wat fleuriger en vrolijker. Ben je toch wat terughoudender en vind je all-over prints too much? Bekijk dan eens de gestreepte poloshirts van McGregor. Deze zorgen voor net dat tikkeltje meer kleur in jouw outfit terwijl je niks hoeft in te leveren qua stijl.

McGregor Poloshirt Stapleton Braxton ParelMcGregor McGregor
€ 119,95 € 79,95
McGregor Poloshirt Stapleton Monogram Middeleeuws blauwMcGregor McGregor
€ 89,95 € 59,95
McGregor Poloshirt Stapleton Monogram ParelMcGregor McGregor
€ 89,95 € 59,95

Canvas sneakers

De canvas sneaker is geliefd om zijn simpele karakter. Deze schoen kan weliswaar ook in het najaar gedragen worden, maar valt toch echt in de categorie 'mooi-weer-schoenen'. In het voorjaar is de kans namelijk een stuk kleiner dat je met bevroren tenen rondloopt. Vooral voor heren die graag sokloos in canvas sneakers stappen!

McGregor Sneakers Champ NavyMcGregor McGregor
€ 79,95
McGregor Sneakers Champ Mat nikkelMcGregor McGregor
€ 79,95
McGregor Sneakers Surf Dark IndigoMcGregor McGregor
€ 79,95 € 54,95