preview image Voorspel Barcelona - Arsenal en win een vet Happy Socks pakket t.w.v. €125,-
preview image Stefan Kappenberg: ‘Ik ben niet zo goed in stijl’

3 lentelooks die de zomer nu al in huis halen

| Kawing | 0 Reactie(s)

De lente is nog maar net begonnen en we verlangen nu al naar zon, zee en strand. Aan de hand van de nieuwe voorjaarscollectie van Tommy Hilfiger hebben wij 3 zomerse lentelooks samengesteld. Om alvast in de stemming te komen. 

3 lentelooks van Tommy Hilfiger - MEN TODAY

1. 50 shades of blue

Blauw is een kleur die het gehele jaar door in de kast van de man te vinden is. En daar zou ook nooit verandering in komen. Wat wél verandert is de tint. In de herfst en de winter zie je voornamlijk donkerblauwe en navy kleding, maar in het voorjaar en de zomer maken deze plaats voor een licht- en felblauwe garderobe. Houd je niet van lichte tinten blauw? Dan zijn gestreepte shirts wellicht een oplossing: door donkerblauw te breken met banen van een lichte kleur (bijvoorbeeld wit) krijgt jouw sombere look een frisse voorjaarsuitraling.

Trenchcoat Van Gemengd KatoenTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 199,00
T-shirt Met Normale PasvormTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 49,90 € 35,00
Slim Fit ChinoTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 129,00

2. Tropical tops

De zomer kan niet vroeg genoeg beginnen. En hoe kun je beter in de zomerstemming komen dan met shirts bedrukt met vrolijke prints en tropische kleuren? Combineer shirts met all-over prints altijd met effen gekleurde kleding, want je wil het niet overdrijven en er als een clown bijlopen.

Utility Jack Van CanvasTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 449,00 € 225,00
T-shirt Van KatoenTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 39,90
Slim Fit ChinoTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 119,00 € 84,00

3. Printed bottoms

De bloemenprint van hierboven is geen vreemde. Om de paar jaar wordt deze 'trend' weer nieuw leven ingeblazen. Wat wél vrij nieuw is, zijn broeken met all-over prints. Je moet er wel lef voor hebben, maar geloof ons: dit wordt dé trend van dit voorjaar! En ook hier geldt hetzelfde: zorg ervoor dat de rest van jouw kleding neutraal en effen gekleurd is.

Bomberjack Met CapuchonTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 249,00 € 175,00
Constrasterende Slim Fit PoloTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 89,90
Slim Fit Chino Met PrintTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 129,00