preview image Luc van Houts: 'Ik ben f*cking happy'
preview image Dit zijn dé Nike sneakers van herfst en winter 2015

3 manieren om jouw partyoutfit een boost te geven

| Kawing | 0 Reactie(s)

Nu de dagen steeds korter worden, duurt het niet lang meer voordat het feestseizoen weer losbarst. Dit zijn 3 simpele manieren om de traditionele partyoutfit een moderne twist te geven.

De smoking is hét aangewezen kostuum voor heren tijdens de feestdagen. Maar tussen al die zwarte jasjes is het lastig om op te vallen. Dat er een dresscode is, betekent namelijk niet dat iedereen hetzelfde eruit moet zien. Regels zijn er misschien niet om te breken, maar je kunt er wel creatief mee omgaan. Aan de hand van de nieuwe Scotch & Soda party wear collectie zijn hier 3 eenvoudige manieren om jouw partyoutfit een boost te geven:

Los colbert- of smokingjasje

Scotch & Soda party wear - colberts - MEN TODAY

Anno 2015 hoeft het jasje niet meer uit dezelfde lap stof te zijn gesneden. Sterker nog, door verschillende materialen - maar vooral ook verschillende kleuren - te combineren, krijgt jouw outfit meer structuur. Kies eerst een smokingjas (het pronkstuk van jouw partyoutfit) uit en zoek daar een bijpassende broek bij uit. Het makkelijkst is om er een broek bij te dragen die minstens twee of meer tinten lichter is dan het jasje.

Scotch & Soda KostuumblazerScotch & Soda Scotch & Soda
€ 229,95 € 115,00
Scotch & Soda SmokingcolbertScotch & Soda Scotch & Soda
€ 279,95
Scotch & Soda SmokingcolbertScotch & Soda Scotch & Soda
€ 279,95

Overhemd met print

Scotch & Soda party wear - shirts - MEN TODAY

Onder het smokingjasje hoort vanzelfsprekend een mooi overhemd. Maar overhemden zijn er in ontelbare kleuren, dus welke is het meest geschikt? Antwoord: geen. Verruil het effen gekleurde overhemd voor de variant met all-over print. Want zeg nou eerlijk: een overhemd met polkadots oogt toch vele malen feestelijker dan een standaard blauw of roze overhemd?

Scotch & Soda Studio 54-overhemdScotch & Soda Scotch & Soda
€ 89,95 € 45,00
Scotch & Soda Studio 54-overhemdScotch & Soda Scotch & Soda
€ 89,95
Scotch & Soda Studio 54-overhemdScotch & Soda Scotch & Soda
€ 89,95 € 45,00

Klassiek gilet met moderne twist

Scotch & Soda party wear - gilets - MEN TODAY

Het gilet is niet het eerste kledingstuk waar mannen aan denken bij een feestoutfit. Een gemiste kans, want deze mouwloze vest maakt elke outfit stijlvoller. Bovendien is het gilet een prima alternatief voor het smokingjasje. Vooral wanneer je besluit dat het veel te warm is om de hele avond met een colbert rond te lopen.

Scotch & Soda Klassiek giletScotch & Soda Scotch & Soda
€ 89,95
Scotch & Soda Klassiek giletScotch & Soda Scotch & Soda
€ 89,95
Scotch & Soda Worker giletScotch & Soda Scotch & Soda
€ 109,95 € 55,00