preview image De Force ontwaakt in je klerenkast
preview image Hoe draag ik een smoking?

3 partywear tips mét feestelijke korting

| Kawing | 0 Reactie(s)

Is er een vaste dresscode voor feestdagen? Met deze 3 tips voor partywear én exclusieve kortingscode voor Tommy Hilfiger komt elke man het feestseizoen heelhuids door.

De dresscode voor bruiloften en blacktie-evenementen staat vaker dan niet zwart op wit, maar voor alle andere feestelijke gelegenheden is dat niet zo vanzelfsprekend. Wat draag je bijvoorbeeld op de kerstborrel of tijdens het kerstdiner bij jouw schoonouders? En welke outfit trek je uit de kast voor de fuif op oud en nieuw? Geen paniek, we got you covered. Met deze 3 tips aan de hand van de partylooks van Tommy Hilfiger kom je het feestseizoen ongeschonden door.

Gebruik de exclusieve kortingscode THMENTO10DEC6 voor 10% korting op de partywear collectie van Tommy Hilfiger. Geldig van 6 tot en met 12 december 2015.*

Holiday looks

Tommy Hilfiger partywear tips - MEN TODAY

1. Kerstborrel

Wanneer jij al vijf dagen per week tweedelig in pak op de werkvloer verschijnt, dan is de kerstborrel een uitgerekende kans om je eens van een andere kant te laten zien. Een minder zakelijke kant. Dus loos het zakelijke colbertjasje en trek een grof gebreide vest aan, het liefst met een vrolijke print die bij de tijd van het jaar past. De gebreide vest laat zich heel gemakkelijk combineren met een simpel overhemd een spijkerbroek. Belangrijk is dat de jeans mooi donker van kleur is en vrij van gaten en rafels!

Wol Sjaalkraag VestTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 199,00 € 100,00
Safari JackTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 279,00 € 140,00
Wollen BomberjackTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 249,00 € 125,00

2. Kerstdiner

Een kerstdiner klinkt heel fancy, maar deze feestmaal wordt negen van de tien keer met en bij familie genuttigd. Dus tenzij je van adel bent, is aanschuiven aan tafel met een verzorgde outfit meer dan genoeg. Een kostuum of smoking is dus helemaal niet nodig. Ga voor een warme wollen trui. En om de stemming erin te houden, kies je natuurlijk voor een foute kersttrui!

Katoenmengsel TruiTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 89,90 € 45,00
Trui Met Ronde Hals Van KatoenTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 119,00 € 60,00
Wolmengsel Ronde Hals TruiTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 149,00 € 75,00

3. Oudjaarsavond

Wanneer je het glas bij vrienden heft kun je je helemaal uitleven. Het is immers het laatste feestje en tegelijkertijd het eerste feestje van het jaar. Trek jouw mooiste kleren uit de kast en ga 2016 stijlvol in. Het smokingjasje staat aan de basis van deze partylook. Geef de traditionele smoking een moderne twist door dit jasje te dragen bovenop een spijkerbroek of denim overhemd. En vergeet de vlinderdas niet!

Wol Aansluitend KostuumTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 549,00 € 275,00
Sunset Steel Tuxedo KostuumTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 479,00
Sunset Steel Tuxedo KostuumTommy Hilfiger Tommy Hilfiger
€ 479,00

* Met de kortingscode krijg je tot en met 12 december 2015 10% korting bij bestelling vanaf €100,-. Niet geldig op afgeprijsde artikelen en/of in combinatie met andere acties.