preview image 4 tassen voor 4 verschillende vakanties
preview image 'Nike is natuurlijk een marketingmonster'

3 redenen om naar de MEN TODAY Pop-Up Shop te komen

| Kawing | 0 Reactie(s)

Over een week is het zover. Dan trappen we de MEN TODAY Sneaker Days af en openen we de deuren van onze eerste sneaker pop-up shop in Amsterdam. 3 redenen waarom je dit niet mag missen. 

MEN TODAY Sneaker days
Foto: Kicksonfire

1. Drie dagen lang korting

Van vrijdag 20 mei tot en met zondag 22 mei, krijg je met een exclusieve kortingscode maar liefst 20% discount bij onze favoriete sneakerdealers.

2. Sneaker Museum

Leer de geschiedenis en bekijk de evolutie van de Nike SB sneaker. Bovendien hebben we een hoekje in ons Sneaker Museum ingericht voor een selectie bijzondere sneakers. Welke? Tipje van de sluier: onder andere een model dat gerelateerd is aan de stad waar wij onze pop-up shop opzetten...

3. Win elke dag een paar sneakers

En als uitsmijter kunnen bezoekers van onze pop-up shop in Amsterdam elke dag een paar sneakers winnen! We verloten namelijk van donderdag 19 mei tot en met zondag 22 mei dagelijks een waardebon van Spartoo t.w.v. €100,- waarmee jij jouw favoriete stappers kunt uitkiezen.

Uiteraard hebben we nog een aantal verrassingen voor je in petto... Vanaf woensdag 18 mei kun je komen buurten in onze pop-up shop op de Gerard Doustraat 76 te Amsterdam. Laat op Facebook weten of je komt. En neem je vrienden mee.