preview image Back to business: de 3 meest praktische kostuums
preview image 12x Drie Dwaze Dagen favorieten

3 winterjassen voor 3 verschillende gelegenheden

| Kawing | 0 Reactie(s)

De jas is het visitekaartje van de man. Want niet de schoenen, maar de jas is het kledingstuk waarmee een eerste indruk wordt gemaakt. Met deze 3 typen winterjassen van Scotch & Soda laat je op elke gelegenheid een blijvende indruk achter.

Deze winter staan jassen in het teken van natuurlijke stoffen. Winterklare wol, vintage suède en hoogwaardig leer zien we daarom veelvuldig terugkomen. Zo ook in de nieuwe winterjassencollectie van Scotch & Soda. Dit zijn 3 typen winterjassen voor 3 verschillende gelegenheden.

Business: mantels en overjassen

De mantel of overjas is een klassieker. Deze lange herenjas is vooral geschikt voor de wat meer formele settings en vormt een perfect duo met het kostuum. Naast de traditionele lange mantel met een egaal oppervlak zul je deze winter ook de meer uitgesproken modellen zien met een pluizig oppervlak van bijvoorbeeld superzachte teddy-stof en geruwde wol.

Scotch & Soda winterjassen - MEN TODAY Scotch & Soda herenmantel van teddy - MEN TODAY Scotch & Soda neopreen gevoerde jas - MEN TODAY Scotch & Soda formele mantel - MEN TODAY

Casual: duffelcoats en peacoats

Hoeft het allemaal niet zo zakelijk? Dan bieden duffelcoats en halflange peacoats de oplossing. De duffelcoat, in de volksmond ook wel houtje-touwtjejas genoemd, heeft door zijn bijzondere sluiting een casual uitstraling die goed matcht met chino's, sneakers en veterboots.

Scotch & Soda winterjassen - MEN TODAY Scotch & Soda tailored caban - MEN TODAY Scotch & Soda peacoat - MEN TODAY Scotch & Soda klassieke duffelcoat - MEN TODAY

Leisure: bomberjacks en leren jassen

In weekenden mag het allemaal korter en sportiever. En wie dacht dat bomberjacks alleen voor de zomermaanden geschikt zijn, heeft het helemaal mis. Bomberjacks gemaakt van wol en suède zijn bestand tegen vrieskou en kunnen dus prima in de wat koudere seizoenen gedragen worden. En wat de leren jas betreft... dat is gewoon een tijdloze jas die elke man in zijn kast moet hebben hangen. 

Scotch & Soda winterjassen - MEN TODAY Scotch & Soda jas met sjaalkraag - MEN TODAY Scotch & Soda leren bikerjack - MEN TODAY Scotch & Soda suède bomberjack - MEN TODAY

De nieuwe collectie winterjassen van Scotch & Soda is zeer gevarieerd en heeft voor ieder wat wils en letterlijk voor elke gelegenheid de perfecte jas.