preview image Van iPhone jailbreak naar zelfrijdende auto
preview image Michael Jordan en zijn Wondersloffen (Part I)

5 redenen om elektrisch te scheren

| Kawing | 0 Reactie(s)

Technologie dient de mens, en nieuwe messen snijden scherp. Twee gezegden die zomaar op de Philips Shaver 7000 kunnen slaan. Want tenzij jij je elke dag door een professionele barbier laat scheren, zijn hier 5 redenen waarom je elektrisch moet scheren:

5 redenen om elektrisch te scheren - MEN TODAY

 1. Tijdbesparing
  Hoe bekwaam jij ook bent of hoe supersonisch de naam van je scheermes ook klinkt: op snelheid wint het scheermes het nooit van een elektrisch scheerapparaat.
   
 2. Kostenbesparing
  De aanschafprijs van een elektrisch scheerapparaat ligt weliswaar hoger dan die van een scheermes. Maar het is een langetermijninvestering. In the long run ben je veel voordeliger uit omdat je niet om de week jouw scheermesje hoeft te vervangen. Om nog maar te zwijgen over de kwastjes en de zeep. Zo heeft de Philips Shaver 7000 bij normaal gebruik en onderhoud slechts één keer in de twee jaar een nieuwe scheerkop nodig.
   
 3. Geschikt voor elke type huid
  Veel mannen weren elektrisch scheren omdat zij een gevoeilige huid hebben. Maar wist je dat veel apparaten zowel droog als nat kunnen scheren? De Philips Shaver 7000 is zelfs uitgerust met zogenaamde comfortringen met een unieke coating die speciaal ontwikkeld zijn voor mannen met een gevoelige huid. Resultaat van Hettestpanel.nl: "Ik heb eindelijk weer een gladde huid zonder irritaties!" (Tom, 29).
   
 4. Mobiliteit
  Wanneer je vaak op pad bent, is een elektrisch scheerapparaat de ideale reisgenoot. Het apparaat mag dan wel groter en zwaarder zijn dan een scheermes, maar je hoeft verder geen plaats in te ruimen voor scheerkwast, -schuim en andere -accessoires.
   
 5. Gebruiksgemak
  Het grootste gemak aan elektrisch scheren is dat jij je altijd en overal kunt scheren. Ook zónder spiegel. Aan één uur opladen heb je met de Philips Shaver 7000 stroom voor 50 minuten scheerplezier. Ervan uitgaande dat elke elektrische scheerbeurt zo'n 3 minuten duurt, haal je dus 17 gladgeschoren gezichten uit één oplaadbeurt. Bovendien is de Philips Shaver 7000 zo ontworpen dat ie ook onder de douche zijn werk doet. Zo stap je elke ochtend in een handomdraai fris geschoren de deur uit.