preview image Don’t you step on my... witte sneakers
preview image JOSH armbanden onder de loep

5 redenen om nú HUF sokken te kopen

| Tom | 0 Reactie(s)

Sokken zijn een ding geworden. Een manier om te laten zien hoe je in het leven staat, met de Happy Socks-rage als voornaamste bewijs. Het probleem van rages is dat iedereen na verloop van tijd hetzelfde draagt. Om je die ellende te besparen, hebben we 5 redenen op een rijtje gezet waarom jij niet zonder HUF sokken kunt. HUF socks for world domination!

Shop HUF sokken online bij MEN TODAY
Als je je sokken uitleent aan je vriendin, kunnen het maar beter toffe sokken zijn, toch? Bron: laundromatthief.com

1. HUF sokken zijn origineler dan Happy Socks

Period. Happy Socks kunnen er in nog zo veel kleuren en gekke prints zijn, vroeg of laat kom je een vrolijke dubbelganger tegen. Bij HUF sokken is die kans veel kleiner, simpelweg omdat minder mensen het merk kennen en sokken niet de core business van HUF zijn.

2. HUF sokken hebben een Nederlands tintje

HUF, opgericht in 2002 door skateboarder Keith Hufnagel, mag dan een Amerikaans kledingmerk zijn, maar de meest opvallende HUF socks, toepasselijk PlantLife genaamd, hebben een onmiskenbaar Nederlands tintje. Zie onderstaande exemplaren en je snapt wat we bedoelen.

Glow In The Dark PlantlifeHUF Revert 95
€ 15,95
Fuck It Crew SockHUF Revert 95
€ 14,95
Plantlife Crew SockHUF Revert 95
€ 14,95

3. Je bent voorbereid op de ‘hoge sokken in de zomer’-trend

In Amerika is het al de gewoonste zaak van de wereld: bij warm weer dragen veel mannen onder hun korte broek hoge sokken in sneakers. En met hoog bedoelen we tot halverwege het onderbeen of zelfs tot net onder de knie. Klinkt nu misschien nog een beetje eng, maar als het eenmaal zover is heb jij wel alvast een stapel eyecatching HUF kousen in de kast liggen.

4. HUF sokken zijn duurzaam

Heel leuk, een paar sokken van 15 euro, maar gaan ze ook een beetje lang mee? Jazeker. HUF sokken zijn van 100% katoen en alle modellen, waaronder deze Spring Break Crew Socks (met de palmboomjes) en Magic Crew Socks (met de paddelstoelen), hebben een dubbellaags hiel en teen voor extra warmte en comfort.

Neon Plantlife Crew SockHUF Revert 95
€ 14,95
Plantlife Crew SockHUF Revert 95
€ 14,95
Plantlife Crew SockHUF Revert 95
€ 14,95

5. Zonder sokken gaan je schoenen stinken

Ha! Probeer dat maar eens te ontkennen. Niemand zit je wachten op jouw odeur de transpiration. Nu kun je natuurlijk gaan voor de gewone huis-tuin-en-keukensokken, maar daar doe je niemand een plezier mee. Draag liever een van deze kleurrijke kousen.

Fuck It Crew SockHUF Revert 95
€ 14,95
Tie Dye Plantlife Crew SockHUF Revert 95
€ 15,95
Fuck It Crew SockHUF Revert 95
€ 14,95
Plantlife Crew SockHUF Revert 95
€ 14,95
Can Crew SockHUF Revert 95
€ 14,95
Plantlife Crew SockHUF Revert 95
€ 14,95

Zeg het maar: welke HUF sokken hebben jouw voorkeur: de PlantLife of toch één van de andere modellen? Bekijk ze allemaal in onze Product Finder.