preview image Air Controller worden. Je moet het maar kunnen.
preview image Bodywarmers dragen zonder er ouderwets uit te zien

6 prachtvrouwen over dé kapsels van nu (deel 2)

| Laura | 0 Reactie(s)

Daar is ie dan! Het vervolg op het artikel waarin 6 prachtige dames hun mening loslaten over dé herenkapsels van najaar 2015 / voorjaar 2016. Deze keer worden de Faux-hawk en de Modern mop top onder de loep genomen. Krijgen deze haarstijlen een duim omhoog?

Vrouwenpanel herenkapsels 2015 - 2016 - MEN TODAY

Voor wie nog niet weet wie deze dames zijn, een kort voorstelrondje. Van links naar rechts: Annic van Wonderen (oprichtster van Annicvw.com), Ellen Snijder (oprichtster Fashionchick.nl), Michelle Bakker (senior redacteur VIVA.nl), Nikki Kant (productmanager StyleToday.nl), Sandra ten Brink (redacteur Beau Monde) en Serena Verbon (oprichtster Beautylab.nl).

Deel 1 vind je hier.

Herenkapsels najaar 2015: FAUX-HAWK

Herenkapsels najaar 2015 - Faux-hawk - MEN TODAY

Annic: "Dit vind ik écht zo’n kapperskapsel. Zo super gestyled en knipt. Ik houd persoonlijk meer van wat langere kapsels voor mannen."

Ellen: "Oeh, het eerste dat in me opkomt is dat dit lijkt op een dood vogeltje. Waarom gaat het haar zo erg de hoogte in? Vooral die middelste coupe vind ik erg heftig, het lijkt wel alsof ie heel erg wind tegen heeft gehad."

Michelle: "Heerlijk, Kuifje in moderne vorm: ik ben fan. Het houdt de man een beetje boyish, en ik denk dat veel vrouwen daar wel een zwakje voor hebben. Pas op met teveel opscheren hier en daar (de man op rechts doet het precies goed), voordat ik geneigd ben je achternaam met een Duitse tongval uit te schreeuwen. Net als de pompadour een hoog Reguliersdwarsstraat-gehalte."

Nikki: "Nee, ook dit vind ik weer te lang. En zo jongensachtig. Hoe oud zijn deze mannen? Ik houd gewoon totaal niet van gestylde kapsels en vind dit ook totaal niet stoer. Mannen, echt, doe dit alsjeblieft niet. Ik word hier een beetje verdrietig van."

Sandra: "Lekker kapsel: gestyled, maar niet te ijdeltuiterig. Ideaal voor kleine mannen, met kaketoe kuif oog je minstens drie centimeter langer."

Serena: "Tja, ik weet het niet. Bij deze mannen vind ik het wel erg mooi staan en dat lokje omhoog is lekker speels, maar als ze het lokje achterover zouden kammen ziet het er net iets netter en sophisticater uit (omdat het dan op de pompadour lijkt, haha!). Het is wel lekker jong en wild, dus bij jonge boys vind ik het leuker staan dan bij mannen van 40 of ouder."

Herenkapsels najaar 2015: MOP TOP 

Herenkapsels najaar 2015 - Modern mop top - MEN TODAYFoto's: Pinterest

Annic: "Om dit kapsel goed te kunnen hebben moet je een een slank gezicht hebben. Dus mannen met een maatje meer moeten deze trend even aan hun voorbij laten gaan ;-) "

Ellen: "Ok, als Enrique Iglesias het heeft, gaan bij mij alle alarmbellen rinkelen. Ik vind dit te slick en niet echt mannelijk, ik hoop in ieder geval dat mijn man nooit met zo’n kapsel thuiskomt."

Michelle: "Ik vermoed dat de modern mop top (wie verzint deze termen? Maar, serieus?) nóg meer in Franse contreien voorkomt dan de French crop (deel 1). Deze creatie schreeuwt romanticus. Mocht mijn toekomstige man hiermee voor de dag komen, verwacht ik ook dagelijks een ontbijt op bed, een roos op mijn kussen en een serenade aan mijn balkon. Je l’adore!"

Nikki: "Nee, ab-so-luut nee. Mag ik zeggen dat ik dit afschuwelijk vind? Jawel toch? Geef toe, Enrique Iglesias ziet er toch veel beter uit met een kort koppie. Veel mannelijker en driehonderd keer zo aantrekkelijk. En als je krullen hebt, leuk, maar ga het dan niet zo overdreven opscheren. Houd het gewoon lekker nonchalant en gooi er geen potten wax in (bah). Thanks guys."

Sandra: "Slick! Met krul nog te doen, maar de gladde-coupe-met-noncha-piekjes van Enrique wordt in menig plattelandsdorp 'besteld' als dameskapsel. Rood graag!"

Serena: "Ik ben geen fan van haren die naar voren worden gekamd, dat doet me namelijk denken aan het welbekende kapsel van J Biebs uit zijn vroegere jaren. Bij de linker jongen vind ik het gaaf, maar bij de andere mannen vind ik het geen succes. Ik denk dat hun gezichten mooier tot uiting komen als de haren meer uit het gezicht worden gedragen. Zeker Enrique moet zijn kapsel echt eens veranderen. Hoe zou hij eruit zien met een pompadour? Ik denk toch zeker 2.000x lekkerder."

Zo, dé mannenkapsels van 2015 zijn door de mangel gehaald. Welke haarstijl laat jij je aanmeten...? Binnenkort meer van deze vrouwen over de herentrends van nu. Stay tuned!