preview image Wat wil de single vrouw? De onderzoeksresultaten
preview image Van grasmat naar fotoshoot: Zidane voor Mango Man

6 tips voor de perfecte eerste date

| Xaverio | 0 Reactie(s)

Omdat je maar één eerste indruk kan maken op een eerste date, is het belangrijk dat dit een goede indruk is. Hier bij MEN TODAY willen wij dat mannen slagen in het leven, en dus ook in de liefde. Zie hier: de routebeschrijving naar het vrouwenhart aan de hand van 6 oer-Hollandse spreekwoorden.

MEN TODAY/valentijn

Valentijnsdag komt eraan en de dates staan al gepland in de agenda. Na een grondige analyse van wat het vrouwelijk geslacht allemaal van ons verwacht tijdens de eerste date, zijn hier een paar tips waar mannen op moeten letten tijdens de eerste date. Haal er je voordeel uit en verover het hart van jouw droomvrouw.

Schoenen: de stoute schoenen aantrekken

Vrouwen zien schoenen als een indicator voor de gehele stijl van de man. De verkeerde schoenen kunnen dus een verkeerde indruk geven. Bij vieze schoenen denken ze dat je een sloddervos bent, met oude schoenen zien ze als een gierigaard. Denk dus goed na over je schoenkeuze bij de eerste date en zorg dat het schoeisel schoon is. Natuurlijk moeten de schoenen matchen met de rest van je kleding. De meest veilige kleuren zijn zwart, bruin en blauw.

van Bommel Dressed G1/2 breedteVan Bommel Nette schoenMooieSchoenen.nl
€ 229,85
CLARKS ORIGINALS Desert bootClarks Men at Work
€ 129,99 € 89,99
Manfield - blauwe slip-onsManfield OndergoedManfield
€ 89,99 € 59,99

Karakter: een goed hart is goud waard

Wees tijdens de eerste rendez-vous vooral jezelf. Zorg ervoor dat je je zenuwen onder controle krijgt en relaxed overkomt. Wanneer jezelf zijn betekent dat je aandachtsgeil bent, een grote bek hebt en overal bovenuit schreeuwt, wees dan vooral iemand anders. En dan het liefst een man met een lief en zorgzaam karakter, want op de vraag wat single vrouwen verschrikkelijk bij een man vinden, antwoordden zij het volgende:

Wat vind je verschrikkelijk bij een man? - MEN TODAY

Horloges: weten wat de klok slaat

Het belang van het horloge wordt weer eens onderstreept. Voor vrouwen is het belangrijk dat het horloge dat je draagt een bepaalde klasse uitstraalt. Een te speels horloge geeft de verkeerde indruk. Je moet de vrouw in kwestie overtuigen dat ze met een echte heer te maken heeft. Digitale klokjes en sportieve horloges met rubberen band zijn dus een no-go op de eerste afspraak!

Daniel Wellington Classic Bristol horloge (40 MM) 0109DWDaniel Wellington Horloges.nl
€ 189,00
Edox Herenhorloge Les Vauberts 10408 3A AINEdox de Bijenkorf
€ 725,00
Mark Maddox Classic Horloge HC3005-17Mark maddox Horloges.nl
€ 49,00 € 25,00

Kleding: de kleren maken de man

De cijfers hieronder liegen er niet om. Het is duidelijk dat we voor de eerste date het driedelige kostuum in de kast kunnen laten. 'Casual en een tikje stoer' is dé kledingkeuze. Dit betekent dat je de vrijheid hebt om te dragen wat je wilt. Houd wel rekening met de gelegenheid en denk eraan dat alle kleding gestreken en schoon is. Kleding die je de dag ervoor hebt gedragen, maar volgens jou nog fris ruikt is geen goed idee. Verder raden we T-shirts met grove teksten of printjes met schaars geklede dames ook af.

Hoe moet hij eruit zien op een eerste date? - MEN TODAY

Jack & Jones Trui FrogJack & Jones A.S.Adventure
€ 39,95 € 20,00
Heren truiWE Fashion WE Fashion
€ 39,99 € 20,00
Check ShirtAshes To Dust The Sting
€ 29,95

Begroeting: met de hoed in de hand...

De manier waarop je de dame groet is een belangrijk onderdeel van de eerste indruk. Zorg ervoor dat je enthousiast overkomt, maar niet té enthousiast. Wees zelfverzekerd en tegelijkertijd vriendelijk. Kijk haar recht in de ogen aan, geef haar een warme glimlach en praat duidelijk. Een stevige handdruk is goed, maar breek haar hand niet.

Kapsel: aan de veren kent men de vogel

Voor de mannen die het artikel nog niet gelezen hebben: shame on you! De herenkapsels van 2015 waar de vrouwen voor warm lopen zijn de klassieke zijscheiding (links) en het schoremkapsel (rechts):

Herenkapsels 2015 - MEN TODAY

Zijn deze kapsels niks voor jou? Dat kan, maar zorg er in elk geval voor dat je een dag voor de eerste date naar de kapper geweest bent.