preview image 5 powervrouwen over dé 5 herenkapsels van 2015
preview image Wat wil de single vrouw? De onderzoeksresultaten

6 verrekt goede redenen om een horloge te dragen

| Xaverio | 0 Reactie(s)

De smartphone, een uitvinding die het leven gemakkelijker heeft gemaakt en veel apparaten overbodig. Tegenwoordig heeft iedereen er wel één op zak, het enige nadeel is dat door de smartphone mannen minder horloges gaan dragen. Vaak hoor je: "Waarom zou ik een horloge kopen, ik kan de tijd toch zien op mijn telefoon?" Dit zijn 6 redenen om wél een horloge te dragen:

Heren horloges MEN-TODAY

1. Nog steeds functioneel

Voor mannen die denken dat een horloge niet meer functioneel is, guess again! Er zijn nog steeds momenten waar het niet netjes is om je telefoon tevoorschijn te halen. Stel je voor: je zit in een meeting en je wilt weten hoe laat het is, maar je hebt geen horloge. Nu moet je graaien in je zak om je smartphone eruit te vissen; is de persoon naast je geïrriteerd; en kijkt iedereen jou boos aan. Deze situatie kan voorkomen worden door een horloge te dragen.

2. Een accessoire voor elke man

Laten we eerlijk wezen, er zijn niet veel sieraden die elke man kan dragen. Voor veel mannen is het horloge de enige optie die er is. Gelukkig zijn er genoeg horloges voor elke gelegenheid. Horloges voor op werk, om mee te sporten, voor feestjes en elke andere gelegenheid die je kunt bedenken. Met het juiste horloge maak je op een subtiele wijze een statement.

3. Een horloge is kunst

Mocht je het niet met me eens zijn, kijk dan goed naar het design van een Diesel, Guess of Armani horloge. Deze horloges doen veel meer dan alleen de tijd aangeven. Elke zelfrespecterende horlogemaker streeft naar perfectie, en de tijd en aandacht die besteed wordt bij het maken van een horloge is terug te vinden tot in de kleinste details. De precisie van het binnenwerk, de materialen die gebruikt worden: overal is over nagedacht.

heren horloge

4. Het maakt je uniek

Elke man wil iets speciaals en unieks waarmee hij zichzelf kan onderscheiden. Een horloge geeft mannen deze optie. Het type horloge dat je draagt, vertelt veel over je personaliteit. De mannen met een wat excentrieker karakter gaan vaak voor robuustere horloges. Voor de man die liever niet opvalt, zijn er de stijlvolle classics.

5. Horloges zijn een goede investering

Vraag het maar aan Zach Norris. Deze horlogeliefhebber kocht een zeldzame Jaeger-LeCoultre uit 1959 voor 6 dollar op een rommelmarkt en verkocht het voor maar liefst 35.000 dollar.

6. Iets voor de volgende generatie

Een horloge wordt al jaren doorgegeven van generatie op generatie. Het is een van de weinige voorwerpen die de tijd heeft weten te trotseren. Een horlogecollectie is een erfenis met emotionele waarde en een tijdloos karakter. Dus wil je iets achterlaten voor de generaties die volgen? Begin met het verzamelen van je eigen collectie.

OOZOO Vintage horloge Zilver/Rose C7725 (40 mm)OOZOO Analoog horlogeBrandfield
€ 59,95
Casio Collection horloge A500WEGA-9EFCasio Digitaal horlogeBrandfield
€ 64,90
JACQUES LEMANS CLASSIC Chronograaf York 1-1817CChronograaf horlogeOTTO
€ 399,00
OOZOO Vintage horloge Zwart/Wit C7755 (44 mm)OOZOO Analoog horlogeBrandfield
€ 49,95
Herenhorloge Holst Large SKW6180Skagen Siebel Juweliers
€ 189,00
Fossil Decker Silicone horloge CH2573Fossil Horloges.nl
€ 109,00
OOZOO Timepieces horloge Blauw C6614 (51 mm)OOZOO Analoog horlogeHorloges.nl
€ 39,95
Casio Basic horloge AEQ-100BW-9AVEFCasio Horloges.nl
€ 49,90
Watch CoreHouten horlogeThe Little Green Bag
€ 119,00
Casio Collection horloge A159WGEA-1EFCasio Horloges.nl
€ 59,90
JACQUES LEMANS CLASSIC chronograaf, »Bienne, 1-1906B«Chronograaf horlogeOTTO
€ 199,00
Oud Gouden Saffier Klassiek HorlogeNeos Trendhim.nl
€ 180,95