preview image 3 type schoenen als goede basis voor elke outfit
preview image Jeffrey Vos: 'Ik liep erbij als een groot wit vlak'

Ben jij een geboren leider? Doe de test!

| Kawing |

0 Reactie(s)

Ben jij uit het juiste hout gesneden en kun je in split-second de knoop doorhakken? Kortom: ben jij een geboren leider, de alfaman, en denk je het in je te hebben om Officier bij Defensie te worden? Test jouw leiderschap in real-life operaties.

Officier bij Defensie? Doe de test! - MEN TODAY

Learn to lead

Als Officier bij Defensie zet jij je niet alleen in voor onze vrede en veiligheid, maar ben je ook verantwoordelijk voor jouw team. Je bent een geboren leider. Je bewaart het overzicht in moeilijke situaties en neemt lastige beslissingen.

Wat zou jij als Officier Zeedienst bijvoorbeeld doen wanneer een vissersboot is gekaapt door piraten die dreigen de gijzelaars iets aan te doen als jij niet onmiddellijk wegvaart? Vertrek je, wacht je af of kies je toch voor de aanval? En hoe zou jij handelen als Officier van Cyber Commando wanneer jij jouw grondtroepen ongezien én ongeschonden door vijandelijk gebied wil leiden?

Klinkt als Call of Duty, maar dit zijn in scène gezette scenario's. Deze en andere real-life operaties worden gesimuleerd in een e-learning module, waarmee jij jouw leiderschap op de proef kunt stellen en zo erachter kunt komen of jij het in je hebt om Officier bij Defensie te worden.

Officier bij Defensie. Je moet het maar kunnen.

Niet iedereen is geschikt om Officier bij Defensie te worden. Het kaf moet nou eenmaal van het koren gescheiden worden. Ben jij wél een geboren leider? Heb jij het in je om Officier bij Defensie te worden? En heb je het gevraagde profiel; VWO met wiskunde B en natuurkunde, of HBO/WO met een opleiding in de richting techniek of ICT, doe dan de test en meld je aan!