preview image Hoe match je sokken met outfits?
preview image Zo wordt je Valentijnsdate gegarandeerd een succes

Cupid's Circus Show: het beste valentijnsfeest ooit

| Kawing | 0 Reactie(s)

Op dit circus is er geen plek voor acrobaten. Dit is een feest voor sukkels. Sukkels voor de liefde. De MEN TODAY-familie en A-dam Underwear presenteren: Cupid's Circus Show, het beste valentijnsfeest voor single zielen.

Cupid's Circus Show - A-dam Underwear - MEN TODAY

Bar Paul in hartje Amsterdam is op zaterdag 13 februari tot in de late uurtjes het toneel voor de grote Cupid's Circus Show. Samen met Fashionchick en StyleToday brengen wij een ode aan de liefde in de vorm van een fantastisch feest. En stiekem is het ook een lofzang voor Siep, de limited edition MEN TODAY boxershort ontworpen door onze vrienden van A-dam Underwear.

Siep and Cupid's Circus Show

In Charlie and the Chocolate Factory was er een gouden ticket die de houder toegang gaf tot de beruchte chocoladefabriek uit het boek van Roald Dahl. Onder het mom van 'beter goed gejat, dan slecht bedacht' mag je van ons gratis naar binnen bij Cupid's Circus Show als je op 13 februari onze Siep boxershort aanhebt. (Koop 'm hier!)

Key to new exciting chapters

Wat is een circus zonder hoofdattractie? Daarom stelt het goede volk van W Amsterdam een overnachting beschikbaar voor twee personen. Bij aankomst bij Cupid's Circus Show worden tags uitgedeeld waarvan er één de sleutel is tot een stijlvolle hotelkamer in het prachtige W Amsterdam. Wat als een solonummer begint, kan dus zomaar eindigen in een duoact met je nieuw gevonden liefde.

Be there or be square

Datum: zaterdag 13 februari
Tijd: 22.00u - 04.00u
Locatie: Bar Paul
Adres: Reguliersdwarsstraat 41, Amsterdam
Tickets: €5,- (aan de deur)