preview image Warme wintertrend: de wollen jas
preview image Tom en Kawing testen CLAE schoenen

De Carhartt muts: vergane glorie of nog steeds tof?

| Selwyn | 0 Reactie(s)

De Carhartt muts, wie kent ‘m niet? De aankomende maanden zal de beanie het eerste accessoire zijn dat door menig hoofd zal spoken: weer uit de kast te trekken of een nieuwe aanschaffen? Maar hoe tof is de Carhartt muts eigenlijk nog? Vergane glorie, stukje jeugdsentiment of gewoon nog über tof?

Carharrt mutsen MEN TODAY
Foto: Minerva via Pinterest

Unisex

De stretchable beanie is gemaakt van 100% acryl. Het unisex item zit lekker strak om het hoofd, waardoor het als extra warmtefactor fungeert. Dat je niet om de muts heen kunt - letterlijk en figuurlijk - lijkt ons een vrij duidelijk gegeven. Allereerst omdat de Carhartt muts niet klein is (lees: zeer groot), en met een beetje (on)geluk loop je tegen een felroze aan. Daarnaast wordt de Carhartt muts nog volop gedragen door mensen uit verschillende subculturen; hipsters, rappers, extreme sporters en zelfs moeders met een bad hair day worden regelmatig gespot met de beanie.

Hot or not?

Ben je een - zelfbenoemde - trendsetter, dan zul jij de Carhartt muts waarschijnlijk niet zo tof meer vinden. Want stel je toch eens voor dat jij met dezelfde muts loopt als de soccer mom met een stationwagen vol kids. Nee, liever niet dus. Wil je gewoon warm en goed gemutst de dag doorkomen, dan is de Carhartt beanie een welkome accessoire voor de komende maanden. Overigens, wij vinden de Carhartt muts nog steeds cool.

welke Carhartt Beanie fits you?

Acrylic Watch hatCarhartt Revert 95
€ 18,95
Anglistic BeanieCarhartt Revert 95
€ 34,95
Acrylic Watch HatCarhartt Revert 95
€ 17,95
Acrylic Watch HatCarhartt Revert 95
€ 18,95
Acrylic Watch hatCarhartt Revert 95
€ 18,95
Bi-Colored Acrylic Watch HatCarhartt Revert 95
€ 24,95

Wil jij je eerste Carhartt muts aanschaffen óf nog een kleurtje toevoegen aan je mutsen collectie? Bekijk de hele collectie Carhartt mutsen online bij MEN TODAY.