preview image Denim Style: Kings of Indigo
preview image Bob Schaufele: 'Sommige mensen hebben stijl, anderen niet'

De perfecte parka

| Selwyn | 0 Reactie(s)

De ochtendzon schijnt volop. Je besluit om een dun jasje aan te trekken, maar eenmaal buiten merk je dat het misplaatste enthousiasme is, want het is koud. Heel koud. De parka biedt uitkomst en is Neerlands hoop in bange dagen. Sterker nog, het is de jas die jou te allen tijde beschermt tegen de kou, de regen, de sneeuwvlokjes én de schaamte - voor het geval je 'out of bed'-look niet om aan te gluren is en de capuchon uitkomst biedt.

Parka's
Image: Jack & Jones

De Eskimo’s zijn ooit begonnen zich in de halflange jas te hijsen voor bescherming tegen de extreem lage temperaturen en zware sneeuwstormen. Tegenwoordig lijkt de drager de main job van de parka naar de achtergrond te schuiven en is de look een belangrijker criterium geworden. Maar we zijn positief gestemd, want de jas behoudt zijn functionaliteit en brengt deze haarfijn samen met de hedendaagse mode.

Army green and more

Hoewel de good old legergroene parka, gewatteerd of gevoerd met imitatiebont, favoriet blijft, is de parka tegenwoordig te verkrijgen in vele soorten en kleuren. Je kunt je vertonen in de winterjas die voldoet aan al jouw wensen, verstoppen hoeft niet meer - al biedt de grote jas daar wel de mogelijkheid toe.

Bekijk de nieuwste collectie parka's

Greenland ParkaFjällräven Bever
€ 304,95
PME Legend Jas ParkaPME LEGEND A.S.Adventure
€ 130,00
Jas Apex ParkaAyacucho Bever
€ 179,95 € 107,97
Long parka with square quilted lininScotch & Soda Denimplus
€ 299,95 € 179,95
Revolution 7251 parka blauwRevolution Stylefile
€ 159,90
Minimum Parker parka kortMinimum Men at Work
€ 169,99
parkaAmerica Today wehkamp
€ 129,95 € 64,98
Therme Parka DonsjasArc'teryx Bever
€ 599,95
parkaPME LEGEND wehkamp
€ 269,95 € 199,95

Voldoende parka's om warm én trendy de herfst- en wintermaanden door te komen. Staat jouw favoriete parka hier niet tussen, bekijk dan online collectie parka's op MEN TODAY.