preview image 3 tips om het lange T-shirt te dragen
preview image De ultieme vrijmibo organiseer je zo

De tas van... #pourhomme (Dwayne Zandvliet)

| Dwayne | 0 Reactie(s)

Hey! Mijn naam is Dwayne Zandvliet, 24 jaar en ik ben geboren en getogen in Lelystad. In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer in de afbouw en de trotse owner van het YouTube-kanaal Pour Homme.

De tas van Dwayne Zandvliet (PourHomme) - MEN TODAY Foto Manon Tilstra

Ik maak met veel plezier YouTube-video’s. Daarbij kun je denken aan vlogs en 'fashion & lifestyle'-video’s. Naast het beheren van een YouTube-kanaal ben ik ook zeer actief op Instagram en overige social media kanalen waar ik mijn passies (en zo nu en dan outfits) met anderen deel. Mijn interesses liggen vooral bij fitness/gezondheid, voetbal, motoren en mode natuurlijk. Vorig jaar ben ik dus mijn eigen YouTube-kanaal gestart zodat ik anderen kon gaan inspireren! Tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel plezier en ik merk dat er dagelijks weer super veel enthousiaste volgers bij komen. Dit motiveert mij uiteraard om nog meer video’s te blijven uploaden. Hoe vaker ik upload, des te sneller ik met mijn kanaal mee groei. Soms is het lastig om naast mijn fulltime baan in de afbouw ook nog leuke content te blijven leveren voor mijn trouwe kijkers, maar omdat ik het leuk vind lukt dat tot nu toe gelukkig prima! Daarom zeg ik altijd tegen mijn kijkers: doe wat je leuk vindt en ga ervoor!

De essentials van Pour Homme

De tas van Dwayne Zandvliet (PourHomme) - MEN TODAY

In mijn tas zit uiteraard altijd deodorant en parfum. Mijn favoriete parfum op dit moment is die van Yves Saint Laurent L’Homme. Ik ga de deur niet uit zonder een pakje kauwgom, mijn random reader (voor het geval dat), iPhone 6, portemonnee, zonnebril en tot slot mijn MacBook. Nog best veel items als ik het zo opschrijf! Natuurlijk sjouw ik lang niet zoveel mee als sommige dames, maar dit zijn toch wel mijn essentials voor wanneer ik belangrijke meetings heb.

PourHomme-outfitentas-MenToday-detasvan Foto's Manon Tilstra

De outfit hierboven geeft een beeld van waar ik wekelijks mee bezig ben. Ook in mijn vlogs laat ik zien wat ik graag aan doe en wat ik écht stijlvol vind. Speciaal voor MEN TODAY heb ik een filmpje gemaakt met één van mijn favoriete outfits. Bekijk hieronder het filmpje!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

SHOP DE OUTFIT VAN POUR HOMME OP MEN TODAY

Ook heb ik een paar producten samengezocht waarmee jij je outfit compleet kunt maken. Deze items zijn allemaal verkrijgbaar via MEN TODAY. Veel winkelplezier gewenst!

Adidas Originals Sneakers Heren (Wit)Adidas sneakersVan den Assem
€ 115,00
Herenhorloge Sport Chic X90006G2SGc SporthorlogeSiebel Juweliers
€ 849,00
Dsquared2 JeansDsquared2 JeansRico Moda
€ 395,00
Dsquared2 PullDsquared2 Rico Moda
€ 245,00 € 171,50
Levi's Batwing teeLevi's Men at Work
€ 24,99
Pet SoftshellAyacucho Bever
€ 19,95