preview image Butts and Shoulders tassen zijn handgemaakte perfectie
preview image Episode 3: Vriendschap tussen mannen en vrouwen, kan dat?

Dit zijn dé Nike sneakers van lente en zomer 2015

| Kawing | 0 Reactie(s)

In het voorjaar een zomerjas en wanneer het kouder wordt een warme winterjas: logisch. Maar voor sneakers is dat niet zo vanzelfsprekend. Wij hebben dé Nike sneakers van lente en zomer 2015 op een rij gezet.

Nike Air Max Ultra Moire - MEN TODAYFoto: 43einhalb

Lente staat op de stoep en wij zetten de deur op een kier en verwelkomen de musthave sneakers van het nieuwe seizoen. Dit voorjaar staat in het teken van lichtvoetigheid. En laat Nike nou net dé specialist in lichte en luchtige sneakers zijn. Dit zijn de modellen van de Amerikaanse sneakergigant om op gezien te worden:

Nike Air Huarache

Terug van weggeweest is de Nike Air Huarache. Dit geesteskind van Tinker Hatfield zag het licht in 1991. "Have you hugged your foot today?" was de legendarische vraag die de even fameuze designer aan een groep hardlopers stelde. De Air Huarache is in wezen een neopreen sok verwerkt in een gestript framework. In 2000 werd het model opnieuw gereleased, maar het was pas sinds vorig jaar dat de sneaker een opleving beleefde.

Nike Air Flight Huarache Kobe Lakers MENNike Sneakers.nl
€ 90,99
Nike AIR TRAINER HUARACHENike Front Runner
€ 129,99 € 96,99
Nike Air Huarache Light Jade StoneNike sneakersSneakers.nl
€ 129,99

Nike Air Max 1 Ultra Moire

Dit silhouet is geen onbekende voor de sneakerliefhebber. De schoen met het revolutionaire Air-venster komt wederom van de hand van Tinker Hatfield, en stamt uit 1987. De upper van de nieuwste versie, de Nike Air Max 1 Ultra Moire, is uit synthetisch suède gesneden en voorzien van laserperforaties en geldt als de lichtste Air Max tot nu toe.

Sneakers Nike Air Max 1 Ultra Moire by NikeNike sneakersSarenza
€ 144,99 € 101,50
Sneakers Nike Air Max 1 Ultra Moire by NikeNike Sarenza
€ 145,00 € 101,50
Sneakers Nike Air Max 1 Ultra Moire by NikeNike Sarenza
€ 145,00

nike roshe one

Geïntroduceerd in de lente van 2012 en nu drie jaar later nog steeds mateloos populair: de Nike Roshe Run, of sindskort de Nike Roshe One. Want met het nieuwe bovenwerk, lijkt ook de naam een update gekregen te hebben. Nu de upper in elkaar is geweven middels de Flyknit-technologie is de sneaker nóg lichter dan voorheen.

Nike Roshe Run sneaker roodNike de Bijenkorf
€ 90,00
Nike Roshe Run Sneakers HerenNike PIM Sneakers
€ 89,99
NIKE Flyknit rosherunNike Men at Work
€ 129,99 € 104,99

Zit er niks tussen voor jou? Gebruik dan onze Product Finder en de handige filters om jouw ideale lente- en zomersneakers te vinden.