preview image 3 manieren om trenchcoats te dragen
preview image MEN TODAY goes conscious

Even voorstellen: het testpanel van de Honor 8

| Tom | 0 Reactie(s)

Omdat wij bij MEN TODAY nogal techgek zijn, laten we vier verschillende typen mannen de dual lens camera van de Honor 8 grondig testen. Dit zijn de namen die het gaan doen.

Wellicht heb je het eerder deze week voorbij zien komen: we waren op zoek naar twee copiloten om de 12MP dual lens camera van de Honor 8 te testen. MEN TODAY-redactiechef en bovengetekende waren al aan boord en jullie gaven massaal gehoor aan onze oproep, waarvoor dank. Met trots presenteren we hierbij ons volledige testpanel. Vanaf volgende week kun je vier weken lang elke week een nieuwe test verwachten op MEN TODAY!

Honor 8 smartphone testers - MEN TODAY

 

Testpiloot 'street': Tom Springveld (30), Amsterdam

Als manager van MEN TODAY ben ik veel op pad. Heel 'straat' wil ik mezelf niet noemen, maar ik ben wel vaak in de stad te vinden. Fietsend, lopend, treinend - ik neem alles in me op en verwonder me graag over zowel de mooie als de lelijke kanten (die ook heel mooi kunnen zijn) van de urban jungle. De komende weken ga ik Amsterdam in om alles vast te leggen dat mijn aandacht trekt. Be prepared!

 

Testpiloot 'outdoor': David Michielen (33), Haarlem

Met vurige passie en ADHD-focus wisselt David schrijven, fotograferen, musiceren en freelance ondernemen af. Hij volgt tech-innovaties omtrent consumer electronics (vooral gagdets en mobile) op de voet maar heeft ook een kledingverslaving. Verder is hij een echte flora- en faunamens. In andere woorden: voor MEN TODAY mag David een aantal hobby's op één hoop gooien.

 

Testpiloot 'creative': Kawing Tang (31), Amsterdam

Ik wil niet in een hokje geplaatst worden. Dat is toch iets wat creatievelingen roepen? Maar zonder gein: als chef redactie van MEN TODAY zie ik het als mijn taak om aan alledaagse zaken een originele draai te geven; vanuit een ander perspectief te kijken. En dat is dan ook wat ik met deze test ga doen: onderwerpen vanuit een onconventionele hoek proberen vast te leggen. Wish me luck. 

 

Testpiloot 'active': Nigel van der Horst (26), Lelystad

Nigel van der Horst is sporter, kok én model. Fotograferen is meer dan een hobby, koken is een regelrechte passie. Deze twee skills combineert hij op zijn ruim 30.000 volgens tellende Instagram-account @chefmetlef. Voor Nigel draait alles in het leven om balans, zowel op het gebied van voedsel als op het gebied van bewegen. Van zijn foodfotografie krijg je gegarandeerd honger, dus we zijn blij dat hij ons testpanel komt versterken!