preview image Steven van Heyningen: 'Nooit blind met de massa meegaan'
preview image Dé herenkapsels van najaar 2015 / voorjaar 2016

Heinekens thuistap The SUB verovert Nederland

| Tom | 0 Reactie(s)

‘Flesje of van de tap?’ Dankzij The SUB kun je deze typische kroegvraag nu ook gewoon thuis stellen. Heinekens thuistap verovert Nederland en brengt een avondje Champions League met vrienden naar the next level.

Heineken The SUB - MEN TODAY

Wij zijn om: The SUB van Heineken is een apparaat om verliefd op te worden. Omdat het niet de vraag is of je ‘m in huis gaat halen maar wanneer, hebben wij vast 4 tips voor een ultiem avondje Champions League voor je op een rijtje gezet:

1. Nodig je beste vrienden uit

Niets ten nadele van je wederhelft, maar voetbal kijken met vrienden is en blijft ongeëvenaard. Lekker zeuren over een buitenspeler die geen acties durft te maken, de bizarre beslissingen van de scheids (‘DAT IS TOCH GEEN PENALTY MAN!’) en het onnavolgbare wisselbeleid van de coach. Voetbal, vrienden en een vers getapt biertje, meer is er voor een geslaagde avond niet nodig.

2. Plaats The SUB strategisch

Opstaan doe je liever niet tijdens een spannende pot. Dus loont het de moeite om voorafgaand aan de wedstrijd de perfecte positie voor THE SUB te bepalen. Dat wil zeggen: uit het zicht en naast de zitplaats van de heer des huizes – jij dus – die vanzelfsprekend het eerste taprecht heeft.

3. Haal verschillende bieren in huis

De 2 liter PET-fles die in The SUB gaat heet The TORP. Je kunt kiezen voor een elftal biersoorten, van Desperados en Sol tot Affligem en – uiteraard – Heineken. De complete selectie is verkrijgbaar op the-sub.com en de Heineken TORPs haal je bij geselecteerde Gall & Gall-filialen en op ah.nl.

4. Leg je bier op tijd te koelen

The TORP past gewoon in je koelkast. Leg ‘m er tijdens de voorbeschouwing in en 30 minuten later is je bier op een temperatuur van 2 graden (afhankelijk van de temperatuur van de koelkast). Zodra het fluitsignaal voor de aftrap klinkt, zetten jij en je vrienden het glas aan jullie lippen voor twee keer 45 minuten ijskoude analyses. De beste stuurlui staan immers aan wal, met een pilsje in de hand.

Laad, tap, geniet

THE SUB Black editionKrups Heineken
€ 159,90
Heineken editieKrups Heineken
€ 199,00
THE SUB Pro SetKrups Heineken
€ 212,06