preview image 4 manieren om er goed uit te zien wanneer het weer ruk is
preview image Hoe match je sokken met outfits?

Het meest epische sneeuwavontuur vastgelegd op film

| Kawing |

pixel
0 Reactie(s)

Dus jij dacht dat jouw wintersportvakantie spannend was? Dan heb je nog niet gezien hoe Samsung de Zwiterse bergen als canvas gebruikte voor een episch sneeuwkunstwerk.

Van #EpicWish naar epic snow art | Samsung - MEN TODAY

Eind vorig jaar riep Samsung iedereen op om de meest #EpicWish voor Nederland voor 2016 in te sturen. Corné Rovers wenste heel Nederland een nieuwe feestdag: de dag van het geluk. Daarop besloot Samsung de Eindhovenaar naar de hoge bergen van het Zwitserse Grindelwald te sturen om zijn epische wens met eigen ogen én door de lens van de Samsung Galaxy S6 te zien hoe snow artist Simon Beck zijn wens transformeerde tot een levensgroot sneeuwkunstwerk.

Samsung Galaxy S6 

Ondanks de erbarmelijke weersomstandigheden in de Zwitserse Alpen werd dit epische avontuur haarscherp vereeuwigd met het f/1.9 diafragma van de 16 megapixel camera. En dankzij de fast shot opstarttijd van 0,7 seconde en de autofocus-tracking van de Samsung Galaxy S6 hoefde Corné geen moment van het tot leven wekken van zijn #EpicWish te missen. De reis werd begeleid door professioneel fotograaf Pascal Imhof. En ook hij had een Samsung Galaxy S6 tot zijn beschikking.

Meer hier meer info over de Samsung Galaxy S6 en de full video van het sneeuwavontuur.