preview image MEN TODAY Stijlgids #7: Stropdassen
preview image Grootse en gevaarlijke horloges van BOSS Orange

In de stijl van: Harvey Specter

| Kawing | 0 Reactie(s)

Begiftigd met een tong als een scheermes en bewapend met stalen zenuwen en een ijzeren wil om te winnen, is Harvey Reginald Specter onbetwist de beste bemiddelaar die New York City kent. Met nieuwe afleveringen van Suits voor de deur wordt het tijd om ons eens te verdiepen in de stijl van deze pakkendrager pur sang.

Harvey Specter in zakelijke en casual outfitCC: Getty Images

Morgen wordt het derde seizoen van de Amerikaanse advocatendrama Suits na een stop van een half jaar hervat. Voor televisiejunkies — ik pleit schuldig — en fashion addicts betekent dit zes weken lang snelle oneliners en vlotte kostuums van de goedgebekte, maar misschien nog beter geklede, Harvey Specter.

“YOUR APPEARANCE IS JUST AS IMPORTANT AS YOUR TALENT”

De succesvolle advocaat is net als zijn mede-New Yorker Barney Stinson een onvervalste kostuumdrager en stropdassenstrikker. De garderobekast van Harvey is dan ook vrijwel alleen behangen met strakke pakken die op maat gesneden zijn door niemand minder dan meneer Tom Ford himself. Volledig in stijl en als een ware Houdini laat hij miljoenenclaims via achterkamerpolitiek en door het ‘inspireren’ van getuigen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maar mocht de meester in manipulatie een gaatje vinden in z’n drukke agenda, dan tovert hij net zo gemakkelijk een comfortabele outfit uit de kast. En dan bedoel ik niet een trainingsbroek met gympies eronder; maar shirt, jeans en een goed stel boots. Casual, doch chic. Want zoals Harvey Specter het graag zegt: “Your appearance is just as important as your talent.” 

Tiger of Sweden NEDVIN Kostuum GrijsTiger of Sweden Zalando
€ 499,95
Tom Ford Noir 50 ml eau de parfum sprayTom Ford Parfumerie.nl
€ 82,00
Redken for men high rise wax 50 mlRedken Haarshop.nl
€ 21,50 € 17,19
A QUESTION OF Zakelijk overhemd BlauwA QUESTION OF Zalando
€ 84,95 € 59,47
Replay jeans m909r.118 150 colore 010Replay Vimodos
€ 170,95 € 135,05
Sneaky Steve CRASHER Veterlaarsjes ZwartSneaky Steve Zalando
€ 154,95 € 107,95
Harris Wilson Trui BeigeHarris Wilson Zalando
€ 149,95 € 89,95
Ray-Ban RB4105 Folding Wayfarer Heren Zonnebril van Ray BanRay Ban SmartBuyGlasses
€ 111,95
gegranuleerde weekendtasH.E. by Mango Mango
€ 69,99 € 34,99