preview image Zo draag je brogues schoenen
preview image Met Foodora op bezoek bij Robert Kranenborg

Joey Berkhoff: 'Ik kocht ooit een gele trui...'

| Sophie | 0 Reactie(s)

Op de Steenweg in Utrecht liepen we Joey tegen het lijf. Zijn strakke uitstraling en vette sneakers móésten we op camera vastleggen. Dankzij zijn zuidelijke gezelligheid wisten we er een interview achteraan te plakken.

Joey woont in Maastricht en zit in zijn tweede jaar International Business aan de Zuyd Hogeschool. Hij bezocht tijdens ons interview een vriend in Utrecht en vulde zijn tijd op om door de straten te slenteren.

Joey In Artikel

Hoe omschrijf jij je eigen kledingstijl?

Ik omschrijf mijn stijl als casual en modern. Ik vind het belangrijk om met de tijd mee te gaan, ik vind het ook echt leuk om bij te blijven en de trends te volgen. Zo is mijn style altijd up-to-date.

Wat is je favoriete kledingstuk?

Haha, dat durf ik zo niet te zeggen. Ik heb dat eigenlijk niet echt... Oh, maar ik ben wel heel zuinig op mijn schoenen! Ik vind mijn schoenen bij mijn outfits wel belangrijk. Deze kies ik dan ook wel zorgvuldig uit en daar ben ik vaak heel trots op.

Wat is je grootste miskoop ooit?

Ik kocht een keer een gele trui, maar die heb ik meteen teruggebracht. Toen ik hem aandeed, vond ik hem echt niet mooi. De kleur stond me niet, dus ja dat kan je wel een miskoop noemen.

Waar vind jij je inspiratie voor jouw kledingstijl?

Nergens eigenlijk. Ik kijk gewoon in de winkels wat er hangt en dat pas ik. Als het leuk staat en ook lekker zit, dan koop ik het.

Wie vind je een goed geklede BN’er?

Hmm, daar kijk ik eerlijk gezegd niet echt naar... Ik let niet op de stijlen van andere mensen. Ik vind het belangrijker dat ik de stijl of kleding zelf leuk vind en dat het lekker zit.

In de stijl van Joey

Jack & Jones Eenvoudig Long Fit T-shirtJack & Jones OTTO
€ 14,95
Topman jasTopman jaswehkamp
€ 70,00 € 35,00
Nike Sportswear AIR HUARACHE RUN ULTRA Sneakers laag cool grey/black/whiteNike runningZalando
€ 129,95 € 103,95
Topman skinny jeansTopman skinny jeanswehkamp
€ 40,00
Sneakers Zx Flux Adv Asym by Adidas OriginalsAdidas sneakersSarenza
€ 119,99
Minimum trui ReiswoodMinimum wehkamp
€ 65,00 € 29,95