preview image Like & win: Guess herenhorloge t.w.v. €199,- bij V&D
preview image MEN TODAY Stijlgids #3: Kostuums

Jort Kelder maakt de wereld een beetje mooier

| Julie | 0 Reactie(s)

Wat ziet Jort Kelder als hij over de Zuidas struint? Hoeveel pijnlijke modemissers? Hoeveel slechtzittende pantalons en te strakke jasjes? Met de introductie van de 'JORT'-collectie van Suitsupply heeft geen enkele zichzelf respecterende zakenman meer een excuus om er als een louche sjacheraar bij te lopen.

Jort Kelder voor Suitsupply

Hij is veel dingen: journalist, televisiemaker, ondernemer. Maar ook zelfbenoemd stijlfetisjist. Jort Kelder had logischerwijs een flinke vinger in de pap bij het ontwerpen van zijn eigen collectie voor Suitsupply. De hoogwater-look is natuurlijk van de partij, maar de heer Kelder heeft meer tricks up his sleeve. Zo zien we lange jassen van wol, kasjmier en hennep, pakken met streep en ruit - single- of double-breasted - en jasjes van tweed voor een 'soiréetje' (we horen het hem al zeggen). Natuurlijk houdt Jort er een andere levensstijl op na dan de gemiddelde Nederlandse man, maar zijn missie om 'kerels in betere kleding te hijsen' kunnen wij alleen maar ondersteunen. In de woorden van de gelegenheidsontwerper zelf: ‘Heren, laten we de wereld een beetje mooier te maken.'

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Jort Kelder GOES katoen en kasjmier

Een Kelderiaanse wijsheid vormt het startpunt van de 'JORT'-collectie: ‘Goede stof is de basis van alle genot in de garderobe.’ Alleen het beste is goed genoeg voor Jort Kelder en hij laat geen mogelijkheid onbenut om dat te benadrukken. Echt verwonderlijk is het dan ook niet dat de overhemden van Egyptisch katoen gemaakt zijn en de pakken van verderlichte Super 140-wol (één kilo beslaat 140 kilometer). Om de tijgers in de kantoorjungle letterlijk van top tot teen van dienst te zijn, bevat de 'JORT'-collectie enkel en alleen kasjmieren sokken - de modieuze entrepreneur zelf zweert erbij.

In de stijl van Jort Kelder

Nils overhemd - body fit - rozeNils Jac Hensen
€ 35,00
BretelsMichaelis | Formal V&D
€ 24,95
Lab Series Instant moisture gel 50 mlLab Series Parfumerie.nl
€ 38,70
Pier One Pantalon blackPier One Zalando
€ 27,95
Michaelis ManchetknopenMichaelis de Bijenkorf
€ 29,95
Profuomo Gedistingeerde zijden dasProfuomo Stropdasde Bijenkorf
€ 39,95
Manchester 3000Burlington sokSokken.nl
€ 14,50
Heren trenchcoatWE Fashion WE Fashion
€ 109,99
Scotch & Soda vlinderdas in pastelkleurScotch & Soda Scotch & Soda
€ 39,95
Benetton Colbert navyBenetton Zalando
€ 89,95 € 44,95
Shiseido Men moisturizing recovery crème 50 mlShiseido Parfumerie.nl
€ 52,00 € 41,60
Tommy Hilfiger Tailored FITTED Zakelijk overhemd blueTommy Hilfiger Zalando
€ 89,95 € 44,95

De 'JORT'-collectie is verkrijgbaar bij Suitsupply-winkels in Amsterdam, Antwerpen, Brussel, Den Haag, Hoofddorp (A4), Laren, Rotterdam en Utrecht.