preview image 5 redenen om nú HUF sokken te kopen
preview image The Best Man op elke bruiloft

JOSH armbanden onder de loep

| Tom | 0 Reactie(s)

Hoe je het ook wendt of keert: het dragen van een sieraad is een statement. JOSH armbanden lijken zelfs te zijn gemaakt om te laten zien uit welk hout je gesneden bent. Grote zilveren schakels, grof gevlochten leer; ook in 2014 gooit het Nederlandse merk alles in de strijd om eyecatching arm candy af te leveren. Tijd om deze heren armbanden van eigen bodem eens grondig onder de loep te nemen.

Shop JOSH armbanden via MEN TODAYFoto: JOSH

JOSH armbanden: van subtiel tot robuust

Heren armbanden. Je hebt mannen die al gek worden bij de gedachte iets om hun polsen te hebben hangen. Een horloge is nog tot daaraan toe, maar meer? No way. Aan de andere kant van het sieradenspectrum bevinden zich de heren voor wie het niet gek genoeg kan. Grappig genoeg zijn JOSH armbanden geschikt voor zowel liefhebbers van subtiel als liefhebbers van robuust. Omdat de breedte van de armbanden varieert van een kleine centimeter tot een paar centimeter, kun je zelf bepalen hoe groot het statement is dat je wilt maken.

De feiten op een rij

JOSH afficheert zichzelf als een ‘100% Nederlands product met een wereldse allure’. Waarop is die claim gebaseerd? We zetten de feiten even voor je op een rij:

  • De designs zijn tijdloos – noem het Hollandse no-nonsense – en ogen onverwoestbaar
  • Elke JOSH armband is met de hand gemaakt en gepolijst
  • De materialen zijn nikkelvrij en verzilverd om de tand des tijds in stijl te doorstaan
  • JOSH sieraden zijn zeer betaalbaar: voor een ‘simpel’ armbandje van leer betaal je een paar tientjes, voor een brede verzilverde armband ben je een kleine honderd euro kwijt

Welke JOSH armband past bij welke outfit?

Zwart, bruin en zilver zijn de dominante kleuren in de collectie JOSH sieraden voor heren. En laten dat nou net de kleuren zijn die bij praktisch iedere outfit passen. Zo kun je een smalle, roodbruine armband bijvoorbeeld perfect dragen in combinatie met een simpele zomerse look bestaande uit chino shorts, een statement T-shirt en teenslippers. De wat bredere armband van gevlochten zwart leer is een zeer geschikte aanvulling op een rock ‘n’ roll-outfit bestaande uit ripped jeans, een katoenen overhemd en leren jack. De grote zilveren armbanden met schakels zijn niet voor iedereen weggelegd. Ben je niet bang voor een beetje bling om je pols, draag dit robuuste sieraad dan alsof het een vederlicht loom-bandje is. Bij casual kleding of, bij wijze van knipoog, in combinatie met een pak. Waarom niet?

12 x arm candy voor gevorderden

Josh Armband Heren Cognac 9074-BRA-COGJOSH Sieraden.com
€ 25,95
Josh Armband Heren Cognac 24344-BRA-COGJOSH Sieraden.com
€ 25,95
Josh Armband Heren Cognac 24302-BRA-COGJOSH Sieraden.com
€ 35,50
Josh Armband Heren Zwart 24345-BRA-ZWJOSH Sieraden.com
€ 29,50
Josh Armband Heren Zwart 24351-BRA-ZWJOSH Sieraden.com
€ 31,95 € 25,00
Josh Armband Heren Zwart 9074-BRA-ZWJOSH Sieraden.com
€ 25,95
Josh Armband Heren Rood 9122-BRA-ROODJOSH Sieraden.com
€ 33,50 € 25,00
Josh Armband Heren Bruin 9113-BRA-SAMPLEJOSH Sieraden.com
€ 30,50
Josh Armband Heren Bruin 24313-BRA-BRJOSH Sieraden.com
€ 41,95
Josh Armband Heren Zilver (22.70 cm) 3377-BRA-LJOSH ArmbandSieraden.com
€ 95,50
Josh Armband Heren Zilver 3366-BRA-LJOSH ArmbandSieraden.com
€ 95,50
Josh Armband Heren Zilver (22.70 cm) 3359-BRA-LJOSH ArmbandSieraden.com
€ 69,95

We weten dat we het maken van een keuze niet gemakkelijker maken door dit te zeggen, maar bovenstaande is slechts een kleine greep uit de complete collectie. Bekijk alle JOSH armbanden voor heren online in onze Product Finder.