preview image December Wishlist: 15x stijlvolle pantoffels
preview image Jort Kelder maakt de wereld een beetje mooier

Like & win: Guess herenhorloge t.w.v. €199,- bij V&D

| Julie | 13 Reactie(s)

Met de feestdagen in het verschiet is een blikvangend horloge om je pols precies datgene wat je decemberoutfit afmaakt. Om ervoor te zorgen dat jij straks de show steelt aan het kerstdiner geven we een Guess herenhorloge (t.w.v. max. €199,-) naar keuze weg in samenwerking met V&D. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de Facebookpagina's van V&D en MEN TODAY liken.

Guess horloge via MEN TODAY

1001 cadeauwensen bij V&D

Het in 1887 opgerichte V&D is al lang niet meer alleen actief in de winkelstraat, maar heeft ook een goedgevulde webshop. Je hebt bijna alle producten binnen een dag in huis; geen overbodige luxe nu de cadeaudruk toeneemt. Een ander voordeel van V&D is dat je je bestelling in de winkel kunt ophalen en indien gewenst direct kunt retourneren of omruilen voor een ander artikel of andere maat. Werpen we een blik op het segment herenhorloges, dan trekken klokken van topmerken als Adidas Originals, Diesel en Fossil direct onze aandacht; om je vingers bij af te likken toch? Daarnaast kun je bij V&D natuurlijk ook terecht voor kleding, alles voor in huis en elektronica (misschien een mooie tablet voor onder de boom?). Kortom: alles voor de feestdagen vind je online bij V&D.

Guess Horloges: van casual tot klassiek

Niets maakt je outfit meer af dan een solide mannenhorloge. Welk type horloge je voorkeur ook heeft, in de selectie Guess horloges van V&D zit voor ieder wat wils, van trendy en casual horloges tot klassiekere modellen. Het allround aanbod mag de keuze dan niet gemakkelijker maken, over één aspect hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken: de kwaliteit. RVS, leer, rubber – welke materialen er ook gebruikt zijn, je kunt ervan op aan dat het horloge met de meeste zorg gemaakt is.

Like & win: een Guess horloge naar keuze t.w.v. €199,-

Nu mogen wij in samenwerking met V&D een van die prachtige Guess horloges naar keuze (t.w.v. maximaal €199,-) weggeven. Wil jij winnen? Doe dan het volgende:

1. Like de Facebookpages van V&D en MEN TODAY
2. Like deze post
3. Hope for the best!

Ter voorbereiding kun je natuurlijk alvast het volledige aanbod Guess horloges bekijken in de V&D webshop. Enne… V&D heeft ook een cadeaupagina op de website – voor jou, voor je wederhelft of voor de kids – om snel en gemakkelijk te zoeken tussen de cadeau-artikelen. Toch handig voor de decemberinspiratie, want ‘n horloge hoef je straks niet meer op je verlanglijst te zetten!

Guess toppers

HerenhorlogeGuess V&D
€ 119,00
HerenhorlogeGuess V&D
€ 199,00 € 139,00
HerenhorlogeGuess V&D
€ 199,00
HerenhorlogeGuess V&D
€ 259,00
HerenhorlogeGuess V&D
€ 99,00
HerenhorlogeGuess V&D
€ 199,00