preview image Deze 10 items zijn onmisbaar voor iedere man
preview image Zo draag je de joggingbroek in stijl

MEN TODAY heeft een eigen boxershort en hij heet...

| Kawing | 0 Reactie(s)

Maak kennis met Siep. Siep is het kindje van MEN TODAY en A-dam Underwear, een limited edition boxershort die speciaal voor ons ontworpen is! Maak kennis met Siep op AdamUnderwear.com.

A-dam Underwear x MEN TODAY boxershorts

Limited edition

Siep is geboren uit een samenwerking tussen MEN TODAY en het Amsterdamse label A-dam Underwear. Het was een zware bevalling - zowel Siep en wij maken het goed - maar we zijn o zo trots. De boxershort is exclusief en slechts in gelimiteerde oplage bij A-dam te koop.

Siep is een zogenaamde boxer brief in houtskool zwart en is voorzien van een all-over print met het welbekende MEN TODAY-boogje. Een knappe jongen. Maar van style over substance is hier geen sprake: Siep (en alle andere onderbroeken van A-dam Underwear) is namelijk gemaakt van organic cotton. Super bewust dus.

A-dam Underwear x MEN TODAY boxershorts

A-dam Underwear

Het Nederlandse A-dam Underwear maakt boxers voor mannen met karakter. Je kent de mannen achter het label misschien van hun stunts in Amsterdam: halfnaakt in een botsauto door hartje centrum rijden, of op een minibike door de stad cruisen - wederom alleen gekleed in een boxershort.

Organic cotton

De boxershorts maken niet alleen een statement met de kekke prints en de perfecte pasvorm, maar ze zijn ook voor 95% geweven uit biologisch katoen (en 5% elastaan) geweven. Zelfs het verpakkingsmateriaal is gemaakt uit gerecycled materiaal. Zo maakt A-dam Underwear de wereld niet alleen iets kleurrijker maar ook een stukje schoner.

Meet the family

The A-dam's family kent veel meer leden. Mag ik jullie voorstellen aan de broertjes en neefjes van Siep? Dit zijn Nelus, Schelto, Rinus, Jelle, Gerlach en Antoon. Aangenaam.

Boxer NelusA-dam JACKZ
€ 22,50
Boxer ScheltoA-dam JACKZ
€ 22,50
Boxer RinusA-dam JACKZ
€ 22,50
Boxer JelleA-dam JACKZ
€ 22,50
Boxer Gerlach - redA-dam JACKZ
€ 22,50 € 19,95
Boxer AntoonA-dam JACKZ
€ 22,50