preview image Tom en Kawing testen CLAE schoenen
preview image 3 warme trends van 2014 voor winteraccessoires

Miss Reef 2015: 12 maanden mooie billen

| Tom | 0 Reactie(s)

Deze plaatjes konden we niet negeren. Surf lifestyle brand Reef flikt het weer: een kalender maken waar je het spontaan warm van krijgt. Niet omdat er zulke absurd mooie vrouwen op staan natuurlijk, maar door de tropische setting waarin de foto's genomen zijn...

Ooit gehoord van Neder-Californië? Het is de naam van het Mexicaanse schiereiland onder Californië. En de locatie van onderstaande shoot. De nietsvermoedende strandgangers in Cabo San Lucas moeten zich een hoedje geschrokken zijn van dit adembenemende schouwspel. De jeugd van tegenwoordig... Kijk en geniet.

Miss Reef 2015

Miss Reef 2015 Cover - MEN TODAY

Miss Reef 2015 February - MEN TODAY

Miss Reef 2015 June - MEN TODAY

Miss Reef 2015 November  - MEN TODAY

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Reef? Van die slippers?

Het lifestylemerk met Argentijnse en Californische roots weet donders goed dat mooie vrouwen net zo essentieel zijn voor het fysieke en mentale welzijn van een surfer als killer waves. (Niet alleen voor surfers trouwens, maar dat terzijde.) We zouden in alle consternatie bijna vergeten dat Reef ook gewoon een hele toffe collectie heeft. Het is er misschien niet helemaal het seizoen naar, maar een beetje oriënteren kan geen kwaad.

Reef STUYAK R2437TBLReef Front Runner
€ 34,99
Reef CALHOUN R2064CHOReef Front Runner
€ 59,99
Reef CANISTEO R2024BZBReef Front Runner
€ 64,99
Smoothy 30th AnniversaryReef Bever
€ 24,95
Slipper CalhounReef Bever
€ 59,95
Teenslipper Leather SmoothyReef Bever
€ 49,95 € 29,97

Wil je meer zien? Dat snappen we volledig. In onze Product Finder vind je de hele Reef collectie. Oh, je bedoelde de rest van de plaatjes? Die staan op de website van Miss Reef 2015. Einde bericht.