preview image 3 warme trends van 2014 voor winteraccessoires
preview image 5 prachtvrouwen over 5 mannentrends

OOZOO horloges: zoals het klokje thuis tikt...

| Selwyn | 0 Reactie(s)

OE-ZOO? OO-ZOE? of toch OE-ZOE? Waar velen zich wellicht afvragen hoe je het uitspreekt, mogen wij, Hollanders, het gewoon zeggen zoals het geschreven staat. O, zo. OOZOO horloges zijn hot. Vanwege de grote fanschare in binnen- en buitenland en de enorme variëteit in de collectie, voelden wij ons geroepen om een spreekwoordelijke duit in het zakje te doen. Zoals het OOZOO klokje thuis tikt, tikt het immers nergens.

OOZOO horloges - MEN TODAY
Foto: OOZOO

OOZOO horloges the world over

OOZOO werd opgericht in 1999, waarna het merk haar vleugels begin 21e eeuw uitsloeg en ver over onze landsgrenzen trok. In Europa zijn OOZOO uurwerken uitgegroeid tot een begrip, maar ook in landen als Mexico en Australië heeft men collecties omarmd. Mannen uit alle geledingen van de maatschappij worden gespot met een OOZOO klokje. Toeval? Nee, eigenlijk heel logisch als je naar de variëteit aan OOZOO horloges kijkt. Elk jaar worden vier nieuwe collecties gelanceerd met in totaal zo'n 600 modellen. Het merk kent daardoor vele gezichten. Chic/schreeuwerig, subtiel/robuust; het hele spectrum komt aan bod. Ook heeft men het belang van herkenbaarheid goed begrepen: zie maar eens om dat logo op de wijzerplaat heen te kijken.

Functionaliteit meets fashion

Het doel van OOZOO is helder als een bergbeekje in het voorjaar: functionaliteit en fashion op geheel eigen wijze laten samenkomen. Omdat dat makkelijker is gezegd dan gedaan, spreid de Hollande horlogemaker zijn kansen over vier collecties (dit is vast niet de reden, maar het klinkt zo lekker aannemelijk). Uit welke OOZOO klokjes kunnen we, naast de alleen voor de vaders relevante Junior-lijn, kiezen?

OOZOO horloges: keuzes, keuzes, keuzes

OOZOO TIMEPIECES

De Timepieces-collectie is de meest gevarieerde uit het OOZOO-portfolio. En de meest klassieke. De uurwerken zijn voorzien van een lederen band, gecombineerd met een kast die in verschillende kleuren verkrijgbaar is. De oversized kastjes kunnen oplopen tot een diameter van 52 mm. Ja, dat is vrij groot en vrouwen zullen doorgaans spreken van compensatiegedrag. Niets van aantrekken, als jij maar weet dat het goed zit, toch?

OOZOO Timepieces horloge Zand C6820 (48 mm)OOZOO Horloges.nl
€ 39,95
OOZOO Timepieces horloge Bruin/Blauw C6471 (50 mm)OOZOO Horloges.nl
€ 49,95
OOZOO Timepieces horloge Groen/Wit C7052OOZOO Horloges.nl
€ 34,95

oozoo Silicone

De klokjes uit de Silicone-lijn stralen vrijheid, blijheid uit en zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Het sportieve horloge vormt zich door de silliconen band lekker om de pols. Van alle OOZOO horloges is deze het meest geschikt om te dienen als startpunt voor het samenstellen van een kleurrijke outfit. Geen idee hoe je kleuren moet combineren? Raadpleeg deze kleurencirkel om je toekomstige (fel)gele, rode of groene horloge te combineren met een passend outfit.

OOZOO Silicone horloge Roze C4177 (43 mm)OOZOO Horloges.nl
€ 34,95
OOZOO Silicone horloge Fluo Groen C4656 (48 mm)OOZOO Horloges.nl
€ 39,95
OOZOO Silicone horloge Rood C4289 (43 mm)OOZOO Horloges.nl
€ 39,95

OOZOO Steele

It's in the name. De edelstalen horloges uit de Steele-collectie hebben een robuuste, krachtige look. De horloges vallen in een hogere prijsklasse, maar zijn tegelijkertijd ook duurzamer. Met de signature gespen die aan de kast bevestigd zijn, een lederen band van kalfsleer en de waterbestendigheid tot 5 ATM - 50 meter diepte, zijn deze OOZOO klokken die paar extra euro's wel waard.

OOZOO Timepieces horloge Blauw/Wit C7072OOZOO Analoog horlogeHorloges.nl
€ 39,95
OOZOO Vintage horloge Bruin/Zwart C6920OOZOO Horloges.nl
€ 49,95
OOZOO Timepieces horloge Grijs/Oranje C6720 (51 mm)OOZOO Horloges.nl
€ 39,95

Onze totaal niets met vaderlandse trots van doen hebbende conclusie: OOZOO is pretty cool en wij zijn fan. Al is het alleen al omdat je straks, tijdens het uitpakken van de cadeaus, voor een paar tientjes de held van de avond kunt zijn. Bekijk de 300-plus OOZOO horloges in onze Product Finder en strijk schaamteloos met die eer.