preview image 3 lentejassen die nooit uit de mode raken
preview image Slimme tips en tricks voor blinkend schone sneakers

Rafael Nadal serveert: THFLEX van Tommy Hilfiger

| Kawing | 0 Reactie(s)

Tommy Hilfiger en Rafael Nadal slaan de handen ineen en vormen een double team om het op te nemen tegen de aartsrivaal van de reizende man: oncomfortabele pakken. Maak kennis met de nieuwe THFLEX kostuumlijn.

TIP: bij Tommy Hilfiger krijg je bij ieder aangeschaft kostuum uit de tailored collection jouw persoonlijke kostuumtas. Voer bij het afrekenen de code THNADAL16 in. Score!
Deze actie is geldig tot en met zondag 3 april 2016 en zolang de voorraad strekt.

THFLEX: gesneden om in te bewegen

Tommy Hilfiger heeft het kostuum opnieuw uitgesneden. Voor de THFLEX collectie zijn innovatieve Italiaanse stoffen gebruikt die high performance stretch met kreukbestendige eigenschappen combineren. Daardoor zitten de kostuums comfortabel en zijn ze ideaal voor mannen die vaak reizen. In stijl. De nieuwe kostuums op een rijtje (klik op het pak om alle details te bekijken):

Tommy Hilfiger THFLEX - MEN TODAY THFLEX extra flim fit pak THFLEX slim fit pak van scheerwol

Tommy Hilfiger THFLEX - MEN TODAY THFLEX slim fit pak van scheerwol THFLEX fitted pak van scheerwol

Game, set, matching

Bij een strak kostuum hoort een modern overhemd. Hét geheim om er elke dag anders uit te zien, is een brede selectie van overhemden en stropdassen om te mixen en te matchen. Door te variëren heb je slechts twee of drie goede kostuums nodig om er elke dag weer anders uit te zien.

In de nieuwe tailored collectie van Tommy Hilfiger vind je overhemden in diverse fits, van verschillende soorten katoen (zoals oxford stretch, poplin en twill) en talloze kleuren en dessins. Zo kun je eindeloos combineren en er elke dag weer kakelvers uitzien met 'maar' twee pakken in de garderobe.

Tommy Hilfiger THFLEX - MEN TODAY Overhemd van oxford stretch katoen Stetch overhemd van poplin katoen Extra smal overhemd van poplin katoen Extra smal overhemd van twill katoen