preview image Met Foodora op bezoek bij Robert Kranenborg
preview image Waldemar Torenstra over de blote billen van Georgina

Sneakers waar je een paar reserve van moet hebben

| Kawing | 0 Reactie(s)

Sneakers behoren onderhand tot de basis van de mannengarderobe. Net zoals sokken en ondergoed. Dus waarom zou je niet een paar exact dezelfde sneakers als reserve in de kast bewaren? Dit zijn 4 paar sneakers die je altijd boxfresh in huis moet hebben.

Van sommige sneakers kan het absoluut geen kwaad om er een reservepaar van te hebben. Sterker nog: het is eerder een must dan een pre. We hebben het dan over tijdloze sneakermodellen in de meest basic kleuren: zwart en wit. Iconische gympen die nimmer uit de mode raken en onder bijna alle outfits gedragen kunnen worden. Dit zijn dé sneakers waarvan je altijd een paar extra in de kast moet hebben.

Converse Chuck Taylor All Star

Essentiële sneakers Converse Chuck Taylor All Star - MEN TODAY

De Chuck Taylor All Stars zijn misschien wel 's werelds meest herkenbare sneakers. Net als spijkerbroeken zien Chucks er naar verloop van tijd steeds beter uit. Het canvas krijgt karakter. Maar wanneer je jouw sokken door de upper ziet gluren, zijn ze niet langer ingelopen, maar afgetrapt. Dat is het moment om afscheid te nemen en een nieuw paar uit de kast te trekken. 

Adidas Stan Smith

Essentiële sneakers Adidas Stan Smith - MEN TODAY

Een paar nieuwe Adidas Stan Smith: €89,99. Het gevoel van verse witte sneakers aan de voeten: onbetaalbaar. Witte sneakers zijn het mooist wanneer ze wit zijn. Logisch. Dit betekent niet dat je ze meteen bij de vuilnis moet zetten wanneer er een krasje of vlekje op komt. Vaak is een goede poetsbeurt genoeg om de schoenen weer hagelwit te krijgen.

Vans Era

Essentiële sneakers Vans Era - MEN TODAY

De Vans Era was eind jaren 70 enorm populair omdat het door professionele skateboarders werd gedragen. Maar de minimalistische sneakers worden al lang niet meer alleen op de halfpipe gedragen. Net als de Chuck is de Era door zijn simpele uiterlijk een go-to sneaker. Eentje die je zonder nadenken onder vrijwel elke outfit kunt strikken.

Adidas Superstar

Essentiële sneakers Adidas Superstar - MEN TODAY

Wanneer we het over klassieke sneakers hebben, mag de Adidas Superstar niet ontbreken. Hoewel deze superster in 1969 werd gelanceerd, is het vandaag de dag nog steeds een van de meest populaire sneakermodellen. Dat is dan ook een van de redenen waarom de meest gangbare maten rond de zomermaanden altijd uitverkocht zijn. En daarom heb jij een reservepaar Superstars nodig zodat je nooit zonder zit.