preview image De 9 beste Antony Morato sneakers voor de herfst
preview image 3 paar schoenen die elke man moet hebben

T-shirts opvouwen gedoe? Zo is het in 5 seconden gepiept

| Xaverio | 0 Reactie(s)

Een T-shirt vouwen - wij kunnen leukere klusjes verzinnen. Geen wonder dat de kast van veel mannen wel iets wegheeft van een slagveld. De oplossing is echter simpeler dan je denkt en neemt nog geen vijf seconden van je tijd in beslag.

In Japan hebben ze T-shirts opvouwen namelijk tot kunst verheven. Met het volgen van deze 5 stappen kun je niet alleen snel een T-shirt vouwen, maar heb je bovendien een goede 'goocheltruc' voor (familie)feestjes. We doen het eerst even voor:

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

T-Shirt vouwen in 5 seconden

Zo, nu jij. Het was nog een hele klus om onze cursus 'T-shirt vouwen voor beginners' in gewone mensentaal neer te pennen, maar als je onderstaande stappen rustig doorloopt moet het lukken. En anders kijk je het filmpje gewoon een keer of tien.

Stap 1

Leg het T-shirt op een plat oppervlak met de voorkant van het T-shirt naar boven. Positioneer jezelf zo dat je de kraag van het T-shirt aan je linkerhand hebt. Let wel, dit verschilt per persoon. Je moet zelf kijken wat prettiger werkt voor jou, links of rechts.

Stap 2

Pak het T-shirt met je linkerhand vast op de plek tussen de kraag en de mouw. Teken met je rechterhand een denkbeeldige lijn in het midden van het T-shirt en pak het shirt op dezelfde plek als je linkerhand vast in het midden van het T-shirt.

Stap 3

Houdt met beide handen het T-shirt vast, verplaats je linkerhand in een rechte lijn over je rechterhand naar de onderkant van het T-shirt en pak de onderkant van het T-shirt vast. Als alles goed verlopen is moeten je armen nu over elkaar gekruist zijn.

Stap 4

Haal de kruis uit je armen terwijl je het T-shirt optilt.

Stap 5

Maak de vouw af door de bovenkant van het T-shirt over de loshangende mouw te vouwen. Zorg dat de mouw eerst contact maakt met het oppervlak en vouw de rest van het shirt erover, zodat de mouw niet meer zichtbaar is. Gefeliciteerd, je bent geslaagd voor je T-shirtvouwdiploma.

Dragen, wassen, vouwen...

COLOURFUL REBEL Boef teeColourful rebel Men at Work
€ 34,99
Jack & Jones Print Slim Fit T-ShirtJack & Jones JACK & JONES
€ 17,95
KIOMI SLIM FIT Tshirt basic white/blueKIOMI Zalando
€ 12,95 € 10,36
Jack & Jones JJPRFLORAL SLIM FIT Tshirt print Black Fit:SLIM FITJack & Jones Zalando
€ 24,95 € 12,48
G-Star RAW T-shirt Oxlex LongG-Star wehkamp
€ 35,00 € 22,46
Tommy Hilfiger Longo T-shirt met stippen printTommy Hilfiger de Bijenkorf
€ 39,95

Dit artikel werd op 25 maart 2015 gepubliceerd.