preview image Een kijkje in de mansion van Kanye en Kim
preview image 4 manieren om met kaalheid om te gaan

Testpiloten gezocht voor de nieuwste Huawei Honor smartphone

| Kawing | 1 Reactie(s)

De Honor 8 is het nieuwe vlaggenschip van Huawei. Wil jij deze smartphone testen? Dat kan! Meld je aan en wie weet mag jij de Honor 8 eigenhandig uittesten. 

Wij zijn op zoek naar 2 copiloten om het nieuwe Honor smartphonetoestel van Huawei - en dan met name de 12MP dual lens camera - onder de loep te nemen. Pas jij in één van de twee profielen hieronder? En kun je ook nog eens mooie foto's schieten? Meld je dan hieronder aan of stuur een mail naar tom@mentoday.nl (met 'outdoor' of 'active' in de onderwerpregel) en wie weet sturen we jou een Honor 8 toe om deze voor ons uit te testen!

Huawei Honor 8 smartphone testers - MEN TODAY

 

Testpiloot 'street'

Als manager van MEN TODAY is Tom voortdurend op pad in de stad. Geen jongen van de straat, maar hij vertoeft er wel graag. De ideale testpersoon voor de categorie 'streetlife'.

 

Testpiloot 'outdoor'

Jij lacht types als Bear Grylls uit. Jij bent de real deal: een avonturier die erop uittrekt en probleemloos een tent met bijbehorend kampvuurtje in de wildernis opzet. 

 

Testpiloot 'creative'

Deze functie is reeds vervuld door bovengetekende. Als redactiechef ben ik aan de lopende band ideeën aan het verzinnen. Soms briljant, maar meestal onnozel.

 

Testpiloot 'active'

Jij bent een hardloper in hart en nieren. Een fanatiekeling die dag in dag uit flink wat kilometers en gezonde maaltijden verslindt.