preview image Bob Schaufele: 'Sommige mensen hebben stijl, anderen niet'
preview image 4 Nederlandse sneakermerken die je moet kennen

Onze 4 favoriete Tommy Hilfiger jassen voor 2014

| Selwyn | 0 Reactie(s)

Wie Tommy zegt, zegt Hilfiger: Tommy Hilfiger, de levende modelegende - althans, dat vinden wij. De nieuwe collectie Tommy Hilfiger jassen is er - spreekwoordelijk gezien - één om je vingers bij af te likken en daarom laat MEN TODAY de mogelijkheid niet onbenut om een aantal jassen uit de herfstcollectie van 2014 te belichten. 

bodywarmer Tommy Hilfiger
Foto: Tommy Hilfiger

Tommy hilfiger bodywarmer

De bodywarmer maakt zijn rentree en mag niet ontbreken in de herfstcollectie Tommy Hilfiger jassen. Waar de mouwloze jas door tuinmannen, glazenwassers en schilders vooral om praktische redenen wordt gedragen, doet het printed nylon vest van Tommy Hilfiger vooral dienst als mode-item. De bodywarmer is weer hot, ook tijdens de koude herfst- en wintermaanden. Combineer de bodywarmer met een matchende, warme trui om enigszins het gevoel te krijgen een traditionele jas - met mouwen - aan te hebben. Wil je de bodywarmer accentueren, combineer het jasje dan met een lichtkleurige trui.

jassen Tommy Hilfiger
Foto: Tommy Hilfiger

tommy hilfiger BaseballJack

Mode en sport komen voorbeeldig samen in het baseballjack van Tommy Hilfiger. Vroeger diende het jasje - enkel - als onderdeel van het baseball tenue, heden ten dage is de jas niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tommy Hilfiger speelt hier moeiteloos op in door het Dallas leren jack op te nemen in de herfstcollectie van 2014. De trendy, sportieve look en de combinatie van verschillende kleuren en materialen - leren mouwen en wollen middenstuk -  maken het jasje tot een must have tijdens de herft.

Dune full brogue oxfords - MEN TODAY
Foto: Tommy Hilfiger

tommy hilfiger parka

De parka mag uiteraard niet ontbreken in de herfstcollectie Tommy Hilfiger jassen. De met dons gevulde jas zorgt voor warmte en comfort en biedt uitkomst voor de koude maanden. Bij neerslag - wat niet geheel uitgesloten is in Nederland - biedt de capuchon uitkomst. Naast de functionele aspecten, maakt Tommy Hilfiger van de Doug Parka een waar modespektakel. De rand van imitatiebont is hier een goed voorbeeld van: meer design, meer warmte rond de nek. De sjaal is overbodig geworden en de koude herfstdagen trotseren met de parka is ineens kinderspel. 

jassen Tommy Hilfiger
Foto: Tommy Hilfiger

tommy hilfiger  Tailored

De laatste jas die wij belichten behoort tot de Tommy Hilfiger Tailored herfstcollectie. 'Stijlvol' en 'elegant' zijn sleutelwoorden die onlosmakelijk verbonden zijn met deze collectie. Het Arlon Jack van Tommy Hilfiger voldoet ruimschoots aan deze criteria: de tijdloze, zwarte jas - van wol gemaakt - heeft een normale pasvorm en is geschikt voor zowel de casual als de business look. De tailored jas - zonder ritssluiting - voelt zacht en warm aan en zal jouw lichtpunt zijn wanneer het briesje weer door de straten blaast tijdens de herfstmaanden.

meer Tommy?

Tommy Hilfiger regeert, imponeert en varieert. En dit is nog maar een fractie van wat de herfstcollectie jassen 2014 te bieden heeft.  Wil je meer zien? Bekijk dan alle Tommy Hilfiger jassen online.