preview image Chique cadeaus onder de 50 euro
preview image €250,- shoptegoed van V&D voor de beste kerstoutfit ooit

Topdeals van Topman: kerstelijke kortingen

| Kawing | 0 Reactie(s)

Ho ho ho! Cadeaus zijn dit jaar niet afkomstig van de kerstman, maar van Topman. De brave digitale shopper winkelt de komende vier dagen namelijk met flinke kortingen.

Topman kersttruien - MEN TODAY

#Foute Kersttruiendag

Kerst komt vroeg dit jaar. Grote zus Fashionchick heeft vandaag, 11 december, tot Foute Kersttruiendag uitgeroepen, en laat Topman nou toevallig hele 'foute' kerstruien in haar nieuwe wintercollectie hebben. Zó fout dat het retecool is. Dit betekent dat je vanaf vandaag tot en met het einde van de maand met rendieren, sneeuwpoppen en andere winterse prints mag rondlopen. Zonder jezelf te hoeven verantwoorden. Tof.

Maar wat nog toffer is, is dat Topman vandaag maar liefst 25% korting geeft op haar gehele collectie. Dus ook op alle foute kersttruien. Bovendien betaal je tot en met zondag geen verzendkosten. Wat een feest. En het is nog geen eens kerstmis.

Topdeals van Topman op een rij

Mocht je misgeklikt hebben, dan kun je vanaf vrijdag tot en met zondag nog wel profiteren van 20% korting op de nieuwste jassen, schoenen, T-shirts en jeans. De perfecte deal om jouw feestoutfit voor alle aankomende borrels en etentjes compleet te maken. En je hoeft de deur er niet voor uit. Gewoon online bestellen en afrekenen met PayPal, creditcard of iDeal en wachten totdat de postbode op de deur klopt. Topdeal.

Donderdag 11 december:

25% korting op de gehele collectie
gratis verzendkosten 

Vrijdag 12 december  t/m zondag 14 december:

20% korting  op jassen, schoenen, T-shirts en jeans
gratis verzendkosten

GA NAAR TOPMAN