preview image 20% korting met code SNEAKERDAYS
preview image Laatste kans om een paar sneakers met korting te scoren!

VIDEO: Zó tof was de opening van onze pop-up shop in de Pijp

| Tom | 0 Reactie(s)

Yes! Wat was het vet. Lachende mensen met een wijntje of Warsteiner in de hand, een sokkengrijpmachine die volledig werd leeggeroofd, heerlijk hapjes van Deliveroo, beer pong met Kanye – ja, het was me het avondje wel.

Met 20% kortings shoppen bij Omoda, Bastiaans, Sneakers.nl, Sacha, Spartoo, Sokken.nl en Toms Skateshop? Dat kan nog t/m zondag 22 maart. Check de kortingscode hier.

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Dankzij deze heerlijke video is het net alsof je er bij was, als je dat al niet was. Iedereen bedankt voor het komen!

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelElke dag geven we een paar sneakers van Spartoo.nl weg aan een bezoeker van de pop-up shop.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelToms Skateshop heeft een awesome timeline van Nike SB sneakers neergezet. Niet te koop, wel te bewonderen.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelToen het nog rustig was en de mannen op rechts discusieerden over de grote vragen des levens.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelVeel vrolijkheid in het hoekje van Sokken.nl. Dat moet even vastgelegd worden voor het nageslacht.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrel'Een groene Volkswagen met kenteken SN-HV-26 blokkeert de doorgang. Wil de bestuurder zo vriendelijk zijn deze te verwijderen?'

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelSneakers.nl pakt uit met heel veel vets van o.a. Adidas, Puma en Asics. Kanye wél maken.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelMia More is niet alleen de mooiste DJ van Amsterdam, ze draait ook verraderlijk aanstekelijk. 

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelAls Bastiaans ergens in uitblinkt is het wel premium sneakers. Philipp Plein, Trussardi, Balmain, Iceberg – we hebben het allemaal staan.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelKlaas van Toms Skateshop viste een paartje sokken uit de grijpmachine. De rest is geschiedenis.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelDeliveroo kwam onze hongerige gasten verwennen met overheerlijke hapjes.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrel
Niets lekkerder dan buiten borrelen.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelSokken swag

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrel
Warsteiner pilspraatjes. #doitright

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelNog meer moois van Sneakers.nl. Witte sneakers blijven nog wel een paar jaar een dingetje.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelWe interviewden Hans Dijs van Toms Skateshop en dat leverde een paar mooie (en absurde) verhalen op. Lees het interview hier.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelVans, Adidas, Converse – Omoda.nl kent de klassiekers.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelLach of ik schiet.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelSkate shoe walhalla in de Pijp. Zoveel toffe Nike SB's ga je maar één keer in je leven bij elkaar zien.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelAls de borrel eindigt met beer pong in het gezelschap van Kanye weet je dat het een geslaagde avond was.

MEN TODAY Sneaker Days openingsborrelMEN TODAY's redactiechef en schoenpoetskoning Kawing doet even voor hoe het hoort.

Tot de volgende keer!