preview image 3 paar schoenen die elke man deze lente moet hebben
preview image 3 type schoenen als goede basis voor elke outfit

Wat zegt jouw onderbroek over jou?

| Kawing | 0 Reactie(s)

Je kunt veel over iemand te weten komen aan de hand van zijn ondergoed. Wat zegt jouw boxershort of onderbroek over jouw persoonlijkheid?

Altijd al afgevraagd wat mensen over jou denken wanneer ze jou in je ondergoed zien? Wij wel - vooral omdat wij onlangs Siep hebben gelanceerd, de limited edition MEN TODAY boxer-brief die speciaal door A-dam Underwear voor ons is ontworpen. Dus hebben we eens grondig onderzoek gedaan (lees: gegoogeld). Dit denkt vrouwelijk internet wanneer zij jou in je onderbroek zien.

Wat zegt jouw onderbroek over jou? - MEN TODAY

Slips

Dé onderbroek waarin iedereen in is opgegroeid: de goede oude slip of de zogenaamde tighty-whitey. Maar vandaag de dag zijn er nog genoeg volgroeide mannen die zweren bij de herenslip. 'If it ain't broke, don't fix it' is het motto. Heren die kiezen voor deze knus zittende onderbroek zijn praktisch en jong van geest.

Boxershorts

De meest ruime onderbroek onder alle onderbroeken en daardoor erg comfortabel. De boxershort was een tijdje mateloos populair, maar omdat broeken tegenwoordig steeds strakker worden gesneden, is het niet de ideale onderbroek voor onder bijvoorbeeld skinny jeans. Mannen die uitsluitend boxershorts dragen, hebben niet zoveel met mode. Sterker nog: ze geven helemaal niet zoveel om de mening van anderen.

Boxer-briefs

Onze limited edition onderbroek Siep is een boxer-brief. Deze type ondergoed wordt ook wel trunks genoemd. Het is een hybride, een kruising tussen de slip en de boxershort. De boxer-brief is dus de gulden middenweg: the best of both worlds. Het is een onderbroek die én knus zit, maar tegelijkertijd ook met de tijd meegaat. Kortom, een onderbroek voor de moderne man met ballen.