preview image Doe de voetbalquiz en win de Skullcandy Hesh 2
preview image 3 manieren om de coltrui te dragen

Win een OppoSuits pak naar keuze bij V&D

| Kawing | 39 Reactie(s)

Gooi alle tips en tricks voor partywear voor kerst en oud en nieuw maar overboord. Hengel de ultieme partyoutfit binnen: een OppoSuits pak geheel in stijl van de feestdagen. En wij mogen er één van V&D weggeven!

Reageer en win een OppoSuits pak naar keuze - MEN TODAY

Reageer en win

De foute kersttrui is rond deze tijd van het jaar waarschijnlijk het meest verkochte kledingstuk. Niets past meer bij het feestseizoen dan een warme wollen trui met dessin van sneeuwvlokken en rendieren. Op de gevulde kalkoen bij het kerstdiner na dan. Maar tussen al die wollige kerstmannen en sneeuwpoppen is het moeilijk om er met jouw outfit tussen uit te springen. Niet gevreesd: hier is het OppoSuits kerstkostuum! Het OppoSuits pak is minstens net zo feestelijk, maar met de bijpassende stropdas een heel stuk stijlvoller dan zijn gebreide tegenhanger.

Laat onder dit artikel in een reactie weten waar je in een OppoSuits pak jouw kerst wil vieren en win een OppoSuits pak bij V&D naar keuze!*

Is het OppoSuits pak niet jouw cup of tea? Dan heeft V&D nog een hele collectie aan partywear in de digitale rekken hangen. Van foute kerstboxershorts tot aan chique smokings. You name it, they've got it!

*Keuze uit alle modellen en maten die bij V&D op voorraad zijn. Deze winactie loopt van 13 december 2015 tot en met 19 december 2015. De winnaar wordt op 21 december 2015 per e-mail op de hoogte gesteld.