preview image MUCHACHOMALO* sale: 3 dagen lang 50% korting!
preview image Doe de voetbalquiz en win de Skullcandy Hesh 2

Word miljonair in een foute kersttrui

| Kawing | 0 Reactie(s)

Wat is relaxter dan in een foute kersttrui en op de bank de feestdagen doorbrengen? In een foute kersttrui en met miljoenen óp de bank de feestdagen doorbrengen! Speel nu mee met de Postcode Loterij en maak niet alleen kans op miljoenen, maar ontvang ook nog eens een hele foute kersttrui cadeau!

Postcode Loterij Kanjer kersttrui - MEN TODAY

Ook jij kunt er deze kerst met zo'n million dollar smile bijzitten. Puppy's niet inbegrepen.

PostcodeKanjer

Foute kersttruien gaan momenteel als warme kerststolletjes over de toonbank. Het recept: hoe fouter en hoe meer clichés, des te beter het in de smaak valt. En de Postcode Loterij weet het nog lekkerder te maken: want als je nu meespeelt, maak je niet alleen kans op een portie van de PostcodeKanjer van maar liefst €49,9 miljoen, maar krijg je ook een heerlijk foute kersttrui t.w.v. €44,95 cadeau!

Gratis Kanjer kersttrui

Zoals een echte chef betaamt, schotelt de Postcode Loterij verschillende zalig foute kersttruien voor. Bij deelname heb je de keuze uit een zestal designs: kerstboom, kerstman, kerstmanpak, sneeuwpop, winterwonder en niet te ontbreken: Rudolf, het trouwe rendier. Voor ieder wat wils dus. Weet jij al voor welke Kanjer kersttrui jij kiest? Treuzel niet te lang, want op is op!

SHOW ME THE MONEY

Jij bepaalt zelf hoelang je meespeelt en je kunt jouw lot op elk gewenst moment stopzetten. 18 plus, speel bewust.