preview image Cupid's Circus Show: het beste valentijnsfeest ooit
preview image De mooiste horloges voor ieder budget

Zo wordt je Valentijnsdate gegarandeerd een succes

| Kristel | 0 Reactie(s)

Als de liefde van de man door de maag gaat, gaat die van de vrouw door zijn kledingkast. Tenminste, dat is bij mij in ieder geval zeker het geval. En ook al geloof ik heus dat liefde veel verder gaat dan het uiterlijk, een cadeautje dat mooi ingepakt is, is een stuk leuker om uit te pakken. Zéker op Valentijnsdag. Gelukkig biedt McGregor ons vrouwen de helpende hand. 

McGregor Valentijn

Vrouwen en Valentijnsdag

Valentijnsdag is en blijft toch een bijzondere feestdag. Terwijl we (lees: vrouwen) bijna allemaal roepen dat we geen speciale dag van de liefde nodig hebben en het een dag is die in stand gehouden wordt door de commercie, hopen we stiekem toch allemaal dat de man in ons leven snapt dat we eigenlijk dolgraag overladen worden met bloemen, bonbons en stapels cadeaus. Daarnaast verwachten we min of meer dat de man in kwestie een leuke dag of op z'n minst een romantisch diner gepland heeft. Mannen, maken jullie al aantekeningen? 

Op je knapst met McGregor

Wil je nou als man op Valentijnsdag helemaal de show stelen, dan zorg je er natuurlijk voor dat je op je knapst voor de dag komt. Goed nieuws: de nieuwe collectie van McGregor barst uit z'n voegen van items waarmee je Valentijnsdate gegarandeerd een succes wordt. Zo kan ik enorm blij worden van een man in een basic jeans en leren jack en zie ik mezelf al hand in hand lopen met een man die een goed wit overhemd op waarde weet te schatten. Maar er is meer - véél meer - bij McGregor te vinden waar de vrouwenharten sneller van gaan slaan. Ik heb alvast mijn favorieten voor je op een rijtje gezet. Alles wat jij hoeft te doen is kiezen, klikken kopen. En vergeet je de bos rozen niet?

Dress to impress

McGregor Lerenjas Durham Bournemouth KastanjeMcGregor McGregor
€ 399,95 € 199,95
McGregor Pullover Brad Lamont SneeuwwitMcGregor McGregor
€ 119,95 € 79,95
McGregor Jeans Bighorn McMarlow Stretch Straight Fit Licht blauw IndigoMcGregor McGregor
€ 99,95 € 69,95
McGregor Jeans Firenze McFarlane Tailored Fit GrijsMcGregor McGregor
€ 109,95 € 74,95
McGregor Jas Brown Beaman Yale blauwMcGregor McGregor
€ 249,95 € 124,95
McGregor Overhemd Stef Bond Tailored Fit WitMcGregor McGregor
€ 89,95
McGregor Pullover Stan Warwick NavyMcGregor McGregor
€ 129,95 € 64,95
McGregor Sokken Denzel Yale blauwMcGregor McGregor
€ 14,95
McGregor Broek Toby Bologne Frans blauwMcGregor McGregor
€ 129,95 € 89,95

Ben je op zoek naar hét perfecte Valentijnscadeau? In de McGregor shop op Fashionchick slaag je sowieso! Benieuwd hoe MEN TODAY's Tom vrouwen het liefst ziet op Valentijnsdag? Dat lees je hier!